L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump
Сироватка-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження й об'єму
Сироватка створена для волосся що потребує зволоження і об‘єму,в складі має 2% гіалуронової кислоти,надає блиску і щільності волоссю по всій довжині
На цю сироватку відгуки різні,комусь підходить, комусь-ні,мені засіб підійшов тому хочу поділитись своїм досвідом в його використанні💜
💜
Сироватку можна використовувати як на сухе так і на вологе волосся перед укладкою,я користувалась і так і так,і в обох випадках вона залишила тільки позитивні враження
Сам засіб у вигляді спрею,має приємний аромат,як і у всьої лінійки Hyaluron Plump
Після використання волосся об‘ємне,але без пухнастості,блискуче і гладке по довжинні,але без обтяження,волосся не збивається на прядки,воно легке,розсипчасте і м‘яке на дотик💜
💜
Також мені сподобалось використовувати цей спрей на сухе волосся,я роблю так—пшикаю на сухе чисте волосся,потім розчісую його і накручую на м‘які бігуді пояс від халату чекаю годинку і на виході отримую об‘ємні хвилі)💜
💜
Важливо не захопитись і не переборщити зі спреєм,бо може надати протилежний еффект
Для мене засіб виявився знахідкою,волосся з ним виглядає красивим і доглянутим)
на фото внизу
зліва-спрей нанесенний на вологе волосся перед укладкою
справа-на сухе і накручене на пояс від халату)😃
Коментарі (0)