Julia

Nogotok Lasting Finish відтінок 184

Nogotok Lasting Finish відтінок 184

Не думаю, що є жінки, які самостійно фарбують нігті звичайним лаком та не знають про українській Nogotok з величезною палітрою. Зізнаюсь, що моє серце належить лакам Catrice, але це не означає, моя колекція обмежується лише ними. Покажу сьогодні вам одного українського красеня.

Упакування – скляний кубічної форми флакон об’ємом 12 мл. На звороті знаходиться вся необхідна інформація (склад, хто виробник, дата виробництва)
Пензель щільно набитий середньої ширини та має мій улюблений закруглений край, гарно підстрижений, щоб зручно дістатися під кутикулу
Текстура. З одного боку здається, що текстура перламутрова, але під деякими кутами я бачу дрібні блискітки малинового кольору, тож сміливо скажу, що він шимерний
Нанесення відмінне. Лак рідкий, легко розподіляється по нігтю, в перший шар залишає смуги, та другий все виправляє. Висихає швидко, для першого шару достатньо 5 хвилин, на другий потрібно 15. Глянець свій ідеальний, але я використовую сушку, яка додає додаткової скляності.
Колір глибокий, пурпурний? Темна маджента? Знаєте, іноді я дуже розумію розпач свого чоловіка, коли кажу йому щось по типу «це не синій, це індиго», а в очах читаю «зупинись вигадувати нові кольори!». Здається, що такий колір буде мати гарний вигляд в оксамитових тканинах.
Стійкість – на мені тримається до 4 днів, але це мій максимум для всіх лаків.
Видалення – рідина для зняття лаку справляється швидко, нігтьову пластину не забарвлює.

Даю 10 із 10 цьому лаку!