Natalia

До останньої каплі ...

До останньої каплі ...
До останньої каплі ...

Моя слабкість - це доглядової засоби🙈
Люблю щось пробувати нове, а те що дуже подобається купую на постійній основі)
Ось хочу сьогодні поділитися засобами які я використала, ну і трішки чоловік допоміг), реально до останньої каплі.
1.💖 Очищаючий гель. Bioderma Sensibio Cleansing Gel
Дуже мені сподобався, мягко очищає, шкіра залишається зволоженою, якщо подразнення та шулушіння є, то взагалі супер підходить, і взагалі мені подобається таке делікатне очищення для щоденного використання
Напевно більшу половину використав чоловік, в нього досить стресова робота і на фоні проявляється себорейний дерматит, буть що для вмивання не підійде, але ідеально просто ідеально підійшов саме цей засіб для вмивання.
Він заспокоює та мягко очищає шкіру, не пересушуючи її.
2.💟Міцелярний лосьйон для чутливої шкіри. Ivatherm Micellar Lotion Cleanses&removes Make-up
Я його використовую щодня після вмивання, в мене завжди так перший етап вмивання, другий етап очищення це міцелярний лосьон або тонік.
Дуже сподобалося те що він практично без запаху, гарно очищає та заспокоює шкіру, підходить для зняття макіяжу навіть водостійкого макіяжу. Використала із величезним задоволенням.
3.💟Зволожувальний крем для обличчя, для чутливої, сухої та дуже сухої шкіри
Ivatherm Ivahidra+ Hydrating Face Cream
А цей крем універсальний для всієї сім'ї, навіть дітям 3+ підходить, гарно зволожує навіть дуже суху шкіру, має протизапальну та заспокійливу дію. в моїй сумочці він завжди.
Пусті баночки здаю на переробку пластику - ну і замовляю нові😉