Rated green популярна штучка
Після року перегляду ТікТок відео з цим термо-кремом, я повелась😄
Я довго не наважувалась купити цей засіб, адже було багато спірних відгуків. Але ТікТок зробив свою справу😄
Вигляд має досить мінімалістичний, упакування приємне. Я взяла міні-версію, її запросто можна помістити з собою в сумочку. Крем нереально економний, навіть міні вистачить на півроку так точно.
Текстура як вазелін😅 І запах мені нагадав мою "молодість" - кремчик Нівеа. Хоча дехто писав, що аромат дуже приємний. Можливо, я не настільки парфюмер🙃 Під дією тепла вазелінчик перетвоюється на маслянисту емульсію з виду(я дуже гарно розтираю в долонях). Наноситься на волосся без проблем. Під дією фену засіб рівномірно розподіляється на волоссі.
Якщо чесно, перші застосування мене дещо розчарували. Волосся було на кінцях масне, хоча я наносила взагалі капельку. Потім, методом роздумів (уявіть, я цілий день думала і розбирала, чому так і що зробити, щоб все вийшло), я вирішила наносити його одразу після шампуню, на підсушене рушником волосся. І вже по ефекту на волоссі зрозуміла, що діло буде😅
Що я можу відмітити:
- Ефект плотності волосся. У мене тонке від природи, на вулиці воно живе своє життя. З цим кремом волосинка до волосинки.
- Обіцяний термозахист є, я полюбляю користуватись феном і побачила ефект: не пересушене волосся.
- Все ж таки забирає обʼєм😕 та трохи дивний запах.
Висновок
Сміливо можу рекомендувати власницям густого, пористого волосся, або для приборкання пухнастості. Власницям тонкого волосся теж рекомендую, але обережно користуватись. Думаю все ж маркетинг виявився кращим, ніж сам продукт. Коли бачиш купу відгуків та привабливу рекламу - очікуєш вау ефект, і розчаровуєшся, якщо його немає.
Хто користувався цим термо-кремом? Можливо, є робочі лайфхаки по використанню?)
Коментарі (0)