kettu_me

Rated green популярна штучка

Rated green популярна штучка

Я довго не наважувалась купити цей засіб, адже було багато спірних відгуків. Але ТікТок зробив свою справу😄

Вигляд має досить мінімалістичний, упакування приємне. Я взяла міні-версію, її запросто можна помістити з собою в сумочку. Крем нереально економний, навіть міні вистачить на півроку так точно.

Текстура як вазелін😅 І запах мені нагадав мою "молодість" - кремчик Нівеа. Хоча дехто писав, що аромат дуже приємний. Можливо, я не настільки парфюмер🙃 Під дією тепла вазелінчик перетвоюється на маслянисту емульсію з виду(я дуже гарно розтираю в долонях). Наноситься на волосся без проблем. Під дією фену засіб рівномірно розподіляється на волоссі.

Rated green популярна штучка
Rated green популярна штучка

Якщо чесно, перші застосування мене дещо розчарували. Волосся було на кінцях масне, хоча я наносила взагалі капельку. Потім, методом роздумів (уявіть, я цілий день думала і розбирала, чому так і що зробити, щоб все вийшло), я вирішила наносити його одразу після шампуню, на підсушене рушником волосся. І вже по ефекту на волоссі зрозуміла, що діло буде😅

Що я можу відмітити:

  1. Ефект плотності волосся. У мене тонке від природи, на вулиці воно живе своє життя. З цим кремом волосинка до волосинки.
  2. Обіцяний термозахист є, я полюбляю користуватись феном і побачила ефект: не пересушене волосся.
  3. Все ж таки забирає обʼєм😕 та трохи дивний запах.

Висновок

Сміливо можу рекомендувати власницям густого, пористого волосся, або для приборкання пухнастості. Власницям тонкого волосся теж рекомендую, але обережно користуватись. Думаю все ж маркетинг виявився кращим, ніж сам продукт. Коли бачиш купу відгуків та привабливу рекламу - очікуєш вау ефект, і розчаровуєшся, якщо його немає.

Хто користувався цим термо-кремом? Можливо, є робочі лайфхаки по використанню?)

kettu_me
8
Підписники
0