🌺Крістіна🌺/Тita

БЕЗКІНЕЧНИЙ професійний догляд від ProSalon. Та чи все так добре?

БЕЗКІНЕЧНИЙ професійний догляд від ProSalon. Та чи все так добре?

Всім привіт!

Спочатку я хотіла зробити короткий looks про цей догляд, але коли почала все розказувати, то зрозуміла що це вже допис🤪

Перш за все хочу сказати що нарешті він в мене закінчився! адже почала використовувати ще 10 грудня. А це означає що пройшло цілих 6️⃣місяців. Тож зараз оглянемо ці симпатичні великі бутильочки.😏

В мене жирний тип шкіри, тож мию голову 1️⃣ раз в два дні. По стандарту 2 рази шампунь+маска+кондиціонер/бальзам і

завжди використовую термозахист. Від цього догляду волосся не стало ні швидше, ні довше жирнитись. Все по стандарту. Догляд реально безкінечний, адже в мене ще до цих пір залишилася шампунь та маска на декілька

використань. Але термозахист закінчився звичайно

швидше (десь за 2 місяці).

Ціна за такий обʼєм дуже невисока. Якщо враховувати той факт что в бутилці 1 літр, а це означає що за 250 мл ціна 80 грн. Це як звичайний Loreal Elseve.

Спочатку було все чудово, навіть був обʼєм якого мені

зазвичай так важко досягти. Насолоджувалась запахом ванільки. Але з часом з'явилися

невеликі сухі кірочки на шкірі голови та було бажання постійно їх відлущувати, відучавалась пересушеність. 🤬Якої раніше в мене не було! Хоча виробник запевняє що шампунь зволожуючий. 💧 Я вважаю що це повʼязано з тим що шкіра просто звикла до нього.. Адже я ні з яким іншим шампунем не чергувала. На жаль ознайомилась зі складом я не так давно.. 🫠 і звичайно більше я до цього «догляду» не повернусь. В складі одні силікони, канцерогени та велика кількість довгих слів.. що вже лякає особисто мене завжди😅Ну і звичайно SLS на другому місці дає про себе знати.

Тож після знайомства зі складом мені стала подекуди більше зрозуміла реакція шкіри)))😑

Шампунь має не дуже рідку консистенцію ближче до

густої. Для тих кого склад не цікавить вцілому ок. Звичайний шампунь. Волосся в плані жирності на коріннях поводиться як завжди.

Косметичний ефект ок. Навіть якщо не використовувати 2 етап догляду, то волосся робиться гладке, слухняне.. а якщо витримати його пару хвилин то виглядає даже дуже непогано. АЛЕ.. я знову подивилась на склад і мені стало погано.. Ні одного натурального інгредієнту(крім води)). Це просто жесть 🌚Одні силікони парабени.

По ефекту вона мені сподобалася найбільше! 😍Коли є час то я витримую її хвилин 10 и волосся ну дуже приємне!😍розсипчате, мʼяке. тобто стандартний хороший ефект маски. Зараз я її навіть використовую з іншим доглядом і ефект мені дуже подобається. Щодо складу тут справи трохи кращі. Звичайно до ідеалу далеко, але в цілому ОК. 👌Маска мені зайшла прям. 🤤Та вистачає її на дуже довго. Чоловік каже що волосся стало виглядати краще.🙂

Має легкий приємний аромат наче огірка мені. Волосся не жирнить, а це для мене один з головних факторів. Як працює сам термозахист після одного бутилька судити не можу. Але в цілому гірше не стало, але й супер змін я не замітила. Треба користуватись ще щоб зрозуміти..але ж по ідеї це лише термозахист і вау ефекту від нього не слід очікувати. Просто норм. Якогось накопичуваного ефекту не помітила.

В цілому я помітила легке пересушування волосся. Але так як в мене вдома жорстка вода, то я не хочу звинувачувати бренд.

Чи куплю я ще їх шампунь? Ні. Мені не дуже подобається це відчуття сухості шкіри голови. Насиравді продавати продукти лише в такому обʼємі як на мене не дуже добре. Шкіра звикає та виходить "антиефект".

Чи куплю я ще маски?

Однозначно так. Варіацій є багато тож буду тестити

Термозахист тоже обрала б напевно інший. А можливо спробувала ще якийсь.