Дуже популярний засіб від Lador
Чи робить він ефект ламінування ,чи коштує своєї ціни?
Продукт корейський ,тому всі написи були корейською і розібратись у застосуванні було дещо складно ,але я впоралась)
Зовнішній вигляд : малесенька баночка темно-блакитного кольору з прозорою біленькою кришечкою та жовиенькими написами(як символічно 🇺🇦)
Спосіб застосування: вилити те, що знаходиться всередині,розбавити теплою водою у пропорції 1:1 ,перемішати до стану білої кашиці . Нанести на волосся рівномірно по всій довжині ,я ще чекала хвилин 15, на деяких сайтах написано ,що його треба ще нагріти , не впевнена у цьому ,але також зробила 👌 Ну й потім змити ,як звичайну масочку.
- Склад : Water, steartrimonium chloride, alcohol, hydrolyed keratin, hydrolyzed collagen, hydrolyzed silk, ceramide3Ceramide NP, Sodium Benzoate, Hydroxyacetophenone, fragrance.
Містить: Білок, протеїни шовку, колаген, кераміди
Що нам обіцяє виробник :
- Компоненти філера роблять локони блискучими, обтяженими.
- Відразу після застосування зникає надмірна пухнастість.(А оце вже цікавенько)
- Ампули La'dor — це ламінування волосся в домашніх умовах із додатковим доглядальним і відновлювальним ефектами.(Ти диви ,як брешуть -_-)
- Волосся зберігає ефект вирівнювання й зволоження надовго.(Ой,та-та ,буквально до наступного дня 😅)
Ефект : на моєму пухнастому волоссі ,яке нібито повинно було стати взагалі ,як ламіноване ,я такого ефекту майже не побачила, але з тим ,що волосся стало блискучим та пахло так ,ніби я тільки що вийшла з дуже дорогого салону , я сперечатись не буду . Воно стало досить мʼякеньке на дотик та ніби легке ,не знаю ,як це пояснити . Ефект на моєму волоссі можете побачити на фото) Мені на всю довжину вистачило половину флакончику ,хочу потім побачити ,як волосся відреагує на друге використання .
Коментарі (0)