Випадіння волосся
Вирішення проблеми випадіння з Kerastase Densifique Bain Densite Shampoo
Користуюсь шампунем пів року і тепер впевнена, що він повністю зупинив випадіння волосся. У мене довге, тонке, фарбоване, жирне у коренів і сухе по довжині, миття через день. Однієї шампуньки 250мл вистачило на 5 місяців, схема така - спочатку 1 раз промиваю безсульфатним будь-яким навіть дешевим шампунем і другий раз цим. Це забезпечує спочатку змивання жиру і не пересушування довжини, і шампунь який наношу вдруге вже краще діє на шкірі голови зі своїм складом від випадіння, ну і дійсно забезпечує економію. Раджу мити Kerastase саме шкіру голови, довжину він пересушує - це правда, через гілауронову кислоту в складі, вона витягує вологу з мертвої довжини, а от біля шкіри голови навпаки зволожує. І тому ще важливо кожного разу напитувати і зволожувати довжину масками, бальзамами, спреями і захищати кондиціонером, олією.
Головний результат - повна зупинка волосся, раніше видапало при митті і сушці (кожні 2 дні!) прям жменька волосся, вся підлога в квартирі в волосинах, забула це як страшний сон. Варто сказати, що випадіння було зумовлене пережитими хворобою і смертю близької людини, війною та стрессом на роботі, і продовжувалось 1 рік. Результат видимий був за три місяці, зараз за пів року він вже закріплений і росте дуже густий "підшерсток", який мені не давали жодні бустери (тут є фото в ванній це був початок "антенок" і фото з 1-2-3 це вже відростання пушка в довгі волосини). Густина волосся у високому хвості завдяки цому відросшому волоссю відновилась з 6 до 8 см, і можливо якогось ефекту потовщення волосин, довжина така сама, поки відростає. При митті і укладанні випадає в середньму до 5 волосин і це просто неймовірно скажу я вам, оглядаючись в минуле що було.. Дякую Kerastase, ваші продукти це просто чудо - ефективність, аромати і дизайн просто ідеальні!
Коментарі (0)