Julia

Вартий уваги представник незмивного догляду L´Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

Вартий уваги представник незмивного догляду L´Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

У мене не має великого досвіду з користуванням продуктів L’Oréal Elseve. Колись, багато років тому, коли я була студенткою я купувала маски цього бренду, але це було так давно, що не пам’ятаю чи подобалося, чи ні. Але я не цураюся спреїв для волосся з мас маркету, бо не чекаю від них нічого серйозного. Вони мені потрібні виключно для додаткового полегшування розчісування мокрого волосся та приборкання антен по довжині. Я не вірю виробникам, які обіцяють і зволоження, і відновлення, і додатковий об’єм, і волосся як з глянцю. Для всього цього у мене є маски. Тому і розчарування не очікують.

Упакування – флакон з розпилювачем, який вироблений з переробленого пластику, що зазначено на етикетці.
Виробник обіцяє збільшення діаметра волокон волосся на 9% (ха-ха) за рахунок комплексу інгредієнтів з гіалуроновою кислотою, що миттєво наповнює волосся вологою. Два слова – не ведіться (на солодкі обіцянки й буде вам щастя).
В складі обіцяну гіалуронову кислоту (C14H21NO11)n я не знайшла, але є сіль гіалуронової кислоти (C14H20NO11Na)n), що насправді плюс, бо вона легше засвоюється, ніж гіалуронова кислота (так стверджують експерти в інтернеті).
Аромат приємний фруктовий, ненасичений, я на своєму волоссі після висихання не відчуваю.
Окремо розповім про розпилювач. Він захищений кришкою. На мою не експертну думку він нормальний, бо не плюється окремими великими краплями, а видає рівномірну хмарину рідини, густіше за воду. На долоні можете побачити скільки рідини він видає за одне розпилювання. Розпиляти краще з відстані 30-40 см, якщо розпиляти ближче, то можете отримати брудне волосся. Якщо термальну воду розпиляти з 5 см, то отримаємо калюжу, а там точно самій дрібний розпилювач. Можна спочатку бризнути собі на руку, розтерти поміж долонями та перенести на волосся. Мені так не подобається, але майте на увазі.
Використовувати можна як на вологе, так і на сухе волосся.

Результат був би більш красномовний, якби вийшов як в рекламних постерах до/після до серії Elseve Hyaluron, але моє волосся до було таким же нормальним, як і після використання сироватки, тож ніякого вау-ефекту. Але по відчуттях волосся стає більш щільним, гладеньким та м’яким на дотик. При сонячних променях добре бачимо блиск, що є нормальним при гарно доглянутому волоссі. Але і в глибині кімнати в тіні все також пристойно. Волосся не склеює і не обтяжує, але я не рекомендую його використовувати після сильних живильних масок, бо може бути занадто. Особливо якщо у вас низько пористе волосся. Візуал відмінний. Як що доглядових властивостей, то покаже лише час, бо недостатньо зробити повноцінних висновків за тиждень користування. Тобто для мене це всього два рази, бо на першому тижні я тестувала церію Matrix серії Total Results Instacure і не хотіла змішувати продукти, щоб точно знати як вони працюють окремо, можете ознайомитися, якщо не бачили. Там же описую своє волосся.
https://club.makeup.com.ua/post/13236/
Загалом мені засіб сподобався. Для себе мінусів не знайшла, тож продовжу користуватися й надалі із задоволенням.