Polina

Боксик від МЕЙКАП за участь у спортивному челенджі 🏃‍♀️

Хочу подякувати команді МЕЙКАПу за такі чудові челенджи ,у яких можна проявити свою фізичну підготовку та творчість думки у використанні продуктів під час спорту)

Перед усім треба сказати ,що досить багатенько продуктів з боксику мені не дуже підійшли ,тож я буду чесно розповідати свою думку про кожний засіб.

Міцелярна вода :

Склад : Aqua, Melissa Officinalis Extract, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, PPG-26-Buteth-26, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Citric Acid.(зі складом усе добре ,ну окрім ароматизатору )

Зовнішній вигляд : виглядає досить простенько ,звичайний білий бутиль,на картинці намальован кущ мʼяти (ну й це логічно ,бо аромат мʼяти залишиться з вами на дуже тривалий час) ,досить зручний дозатор ,не ллє забагато .

Загалом моя думка про ефективність цього продукту та якість :не дуже приємний та дуже їдкий,навʼязливий запах мʼяти ,який просто виїдає очі ,а не змивати очі від майку міцеляркою я не можу ,а потім ще й усе лице червоне ... Міцелярка не виконує свою роль на 100% ,бо залишає багатенько рейку на обличчі та від туші взагалі розводи по всьому обличчю (

Має майже такий самий вигляд ,як і міцелярна водичка ,відрізняється тільки напис та дозатор .

Мені здається ,що дозатор на тоніку дещо зручніше .Ще одна відмінність - обʼєм (міцелярна вода -150мл, тонік-200мл).

Цей продукт має досить приємний запах мʼяти чи розмарину , але це той самий мінус ,що й в міцелярці - пече очі та деколи шкіру обличчя.

Вцілому досить приємний та корисний продукт , не викликав ніякого подразнення та майже не має липкої плівки ,ніякого матового ефекту не надає .

(Закріпила інший аромат продукту ,бо не змогла знайти цей )

Зовнішній вигляд має як і вся лінійка: маленький охайненький тюбик білого кольору з малюнками мʼяти ,має дозатор, який дуже схожий на дозатор з лінійки бальзамів для губ від Eveline -трішки скошений з дірочкою .

Дуже приємний на смак ,хоча я його й не куштувала спеціально ,але хочеш-не хочеш ,але бальзам всеодно попаде до рота ,тому я можу зробити висновок ,що він на смак ,як дуже солодка мʼятна цукерочка ,може хтось памʼятає ,були такі цукерочки з біленьким хрестом на фоні зелених мʼясних листиків ,то це на смак просто копія.

Я б хотіла попросити тільки дещо змінити консинстецію , бо бальзам трішечки тече . А так він добре зволожує губи .

Малесенька ємність ,як для крему ,але це ніяк не заважає. Добере чутно аромат авокадо ,він так і залишається на руках на тривалий час , олія досить гарно зволожує шкіру рук , але водночас робить її жирненькою ,після нанесення нереально доторкатися ні до чого,бо залишаться жирні відбитки(

Не дуже зручний дозатор ,вичавлюється дуже багато ,я ще не зрозуміла як зробити так ,щоб видавити норму ,але все поререду ...

Закріпила також інший смак продукту ,бо не змогла знайти той ,що у боксику .

Зовнішній вигляд : маленька кругленька коробочка зі світло-зеленим порошком всередині,його може вистачити раза на 3,хоча за інструкцією й треба використати його весь за один раз .

Використання : ой ,ну тут капець ,вона настільки швидко застигає, що я й не встигла її нанести на все обличчя , вона взялась уся якимись комочками ,тому я дуже засмучена цим продуктом . Коли пройшло хвилин десь 10 після нанесення, маска сама почала відлітати від обличчя ,тому тримати її той час,який потрібно ,я просто не мала змоги .

Продукт має дуже навʼязливий аромат чоловічих парфумів,від мого обличчя несло ними десь ще голин 5,мені вже погано від цього було 🥲