Enkea

#summermakeupclub

#summermakeupclub
  1. Матуючі серветки завжди зі мною у сумці, з моєю комбінованою шкірою без них не обійтися.
  2. Гідролати в спекотну пору мої помічники. Я їх використовую і для того, щоб освіжити шкіру (вони ще й дають зволоження), і також використовую як ненав'язливі парфуми, тримаються вони недовго, але цей природний аромат, наче ходиш по полю, мене підкупає.
  3. Зібране волосся. Всі ми пітніємо, а шкіра, яка прикрита волоссям, пітніє ще більше, також ще від цього швидше брудниться волосся.
  4. Пілінг для шкіри голови обов'язково. Це й так необхідний етап в очищенні незалежно від пори року, але влітку- мастхев. Це допомагає очистити себум і запобігти частішому миттю голови в спеку.
  5. Більш легкі текстури у доглядовій косметиці. Також стараюсь зменшити кількість догляду і дати шкірі відпочинок. Н-д зранку, в залежності від стану шкіри, можу просто протерти хорошим зволожуючим тоніком, а ввечері вмитися і нанести або крем, або зволожуючу сироватку. Це звісно все індивідуально але моїй шкірі це не шкодить, а навпаки стан навіть трохи покращився.

Всім спокійного мирного дня 💙💛 і дякую за увагу ♥️.

Enkea
20
Підписники
0