#summermakeupclub або мої помічники у спекотний літній сезон
Цікавий челендж, в якому хочеться прийняти участь. Поділитися своїми порадами та почитати лайфхаки інших дівчат
Літо - прекрасна пора року, яку ми всі завжди чекаємо. Це і смачні свіжі фрукти та овочі, сонечко з вітаміном Д та для декотрих довгоочікуваний відпочинок.
Деякі пункти у більшості будуть, звичайно схожі - це і захист від поту, сонця, достатня кількість води - те, без чого ми точно не можемо уявити догляд у спеку.
У своїх "5 копійках", які так захотілось вставити у цьому челендж😅 хочу розповісти вам свої лайфхаки, перевірені неймовірною африканською спекою 40+ , адже рік тому була в Єгипті і відчула, як це))
І так, почнемо
1. Це ЗВОЛОЖЕННЯ. Зсередини і зовні.
Чиста негазована питна вода, а ще я дуже люблю охолоджений зелений чай. Найчастіше роблю ромашка + м'ята. Він добре допомагає боротися зі спекою, і ще чула, як не дивно, але теплі та гарячі напої, допомагають відчувати себе краще саме в спеку. Також можна змочувати у такому відварі ватні диски і протирати нима оченята або змочити диски і покласти до холодильника - виходять натуральні патчі)
2. Готові ПАТЧІ та ТКАНИННІ МАСКИ, заздалегідь покладені в холодильник.
Як приємно покласти їх на обличчя і декілька хвилин відпочити.
Прикріпляю ті, що сподобались найбільше. Особливо масочки від Гарнье - зволожена шкіра залишається ще довше після використання
3. ЗАХИСТ ВІД НЕПРИЄМНОГО ЗАПАХУ
Звісно, антиперспірант.
Тут багато і не скажеш, кожному підходять різні варіанти. Я ось, наприклад, спочатку взяла сольовий дезодорант, який взагалі на мені не працював - я була вся мокра та воняла як скотина🤣 А ось мама в захваті.
Так ось, довелось купувати на місці. Додаю перевірені неймовірною спекою та точно працюючі дезики
4. ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ
Звичайно, спф. Багато дівчат про нього писали. Я ще не знайшла ідеальний для себе варіант. А ще можу сказати, що потрібно закривати тіло одягом, якісь легкі натуральні рубашки та штани, бо можна згоріти моментально, сосбливо біля води. А якщо це вже сталось, то помічник - пантенол.
5. І мій останній лайфхак - МАНІКЮР та ПЕДИКЮР
Завжди чисті та охайні нігті. Я люблю покривати зверху гель-лаком. Як навчилася років 5 тому, так роблю завжди - і руки і ноги.
Так ви завжди будет почувати себе спокійно та впевнено, адже ви неймовірні до кінчиків пальців❤️
І, найголовніше - це ваш позитивний настрій та любов до себе і всього живого❤️
Коментарі (0)