Хоменко Оксана

#summermakeupclub#summermakeupclub

#summermakeupclub#summermakeupclub

Привіт усім! Я хотіла би поділитися з вами своїм особистим топ-5 лайфхаками для того, щоб залишатися свіжою у спекотну погоду. І найкраща частина - усі ці лайфхаки використовуються з допомогою доглядової косметики! Отже, ось мої поради:

Утримання шкіри зволоженою важливо у будь-яку пору року, але особливо важливо в спекотну погоду. Використовуйте легкі гідратаційні засоби, такі як гелі або сироватки з гіалуроновою кислотою, щоб забезпечити шкірі вологу без почуття важкості. Наносіть гідратаційний засіб після очищення шкіри і перед застосуванням сонцезахисного крему.

Використання охолоджуючих масок або спреїв може допомогти заспокоїти та охолодити шкіру в спекотну погоду. Шукайте маски з інгредієнтами, такими як алое вера, огірок або зелений чай, які мають заспокійливі властивості. Зберігайте їх у холодильнику для додаткового ефекту охолодження.

Сонцезахисний крем є обов'язковим елементом догляду за шкірою у спекотну погоду. Виберіть крем з високим фактором захисту від сонця (SPF 30 або більше) і наносіть його щодня за 30 хвилин до виходу на вулицю. Не забудьте перевантажити зони, які найбільше піддаються сонцю, такі як обличчя, шия і руки.

Якщо ви маєте проблему з блискучістю шкіри у спекотну погоду, скористайтеся матуючими косметичними засобами. Матуючий тонер або пудра допоможуть зменшити блиск на шкірі та зберегти ваш макіяж свіжим протягом дня. Застосовуйте їх на Т-зону або інші проблемні ділянки лиця.

Губи також потребують особливої уваги у спекотну погоду. Використовуйте зволожуючі бальзами для губ, щоб утримати їх м'якими та зволоженими. Уникайте бальзамів з парабенами або штучними ароматизаторами, які можуть подразнювати губи. Не забувайте пити достатню кількість води, щоб забезпечити внутрішню гідратацію.

Сподіваюся, ці лайфхаки допоможуть вам підтримувати здорову і свіжу шкіру під час спекотної погоди!

Хоменко Оксана
3
Підписники
0