Fraulein

L'Oréal Elseve Олія екстраординарна - ароматна масляниста водичка без чудотворного ефекту

L'Oréal Elseve Олія екстраординарна - ароматна масляниста водичка без чудотворного ефекту

Дизайн та оформлення упаковки

Флакон із міцного пластику, бурштинового кольору, дозатор - бузкового. Лаконічний дизайн. На лицьовій стороні ми бачимо, власне, назву засобу та коротку інформацію виробника про призначення цієї олії. Зі зворотного боку можемо прочитати цікаві для нас відомості: застосування, склад, інформацію про виробника, обсяг і терміни придатності, а також інформацію двома мовами.

L'Oréal Elseve Олія екстраординарна - ароматна масляниста водичка без чудотворного ефекту
L'Oréal Elseve Олія екстраординарна - ароматна масляниста водичка без чудотворного ефекту

Склад:

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Chamomilla Recutita Extract/Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Nelumbium Speciosum Extract/Nelumbium Speciosum Flower Extract, Benzylum Extract, Caprylic /Capric Triglyceride, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Parfum/Fragrance

Щодо цього пункту, то я особливо не звертаю на нього уваги і не розуміюся на компонентах. Для мене це важливо при купівлі продуктів харчування та ліків. А що стосується декоративних і доглядових засобів, то мені набагато важливіший результат. В даному випадку, щоб моє волосся охайно і доглянуто виглядало, було гладким на дотик і приємно пахло.

Запах: дуже приємний, пахне парфумом, нагадує мильні бульбашки з квіткового мила. Якщо довго прислухатися, мені навіть нагадує шампунь із дитинства "Кря-кря". (Цікаво мені одній? 🙃)

На волоссі аромат довго не затримується, яскраво чутний під час розподілу його по волоссю, потім швидко випаровується.

Консистенція: прозора рідина, досить рідка, текуча, масляниста

Дозатор працює справно, не заїдає і yt засихає. Його можна повернути ліворуч, у положення "закрито" - так засіб при випадковому натисканні не виллється назовні, не забруднює туалетний столик або косметичку під час транспортування.

Єдиний мінус, що зверху немає захисного ковпачка. (Я не знаю, чи передбачений він тут взагалі, купувала вже в такому вигляді). А ще, на стінах залишається клей від липучки – магніту, проти крадіжки у магазині. Прибирати його чомусь не стала 🙂

ОБІЦЯНКИ ВИРОБНИКА:

Відновлює кінчики, що січуться.

Інтенсивно живить

Без обтяження

(Всі ці пункти розберу далі)

Універсальне застосування: нанесіть невелику кількість олії – 3-4 натискання помпи – на всю довжину волосся.

1. До миття: інтенсивно відновлює кінчики, що січуться;

2. Перед укладанням: захищає волосся по всій довжині;

3. Будь-якої миті: живить кінчики, надає шовковистість і сліпучий блиск

Засоби такого типу - це щось схоже на плацебо. Такі продукти – не натуральні, там практично немає жодних корисних речовин, які зможуть здійснити повстання з мертвих. "Убите" волосся не вилікувати, кінчики не склеїть, вітамінами не наситить, на жаль. Це лише візуальний ефект. І якщо все це знати і не чекати від засобу неможливого, то ви будете задоволені.

Моє знайомство з незмивними маслами для волосся почалося ще в студентські роки (так років 5-6 тому). Тоді я вперше пофарбувала волосся у шоколадний відтінок. Потім пішла в перукарню підрівняти кінчики, і там майстер порадила даний продукт (не саме Лореаль Ельсєв), а силіконові олії загалом. З того часу періодично ним користуюся. Подобався навіть більше сам ритуал: стоїш після душу перед дзеркалом, у піжамі чи халатику, і наносиш на своє волосся ароматну водицю.

фото мого волосся протягом року, коли користувалася саме цією олією

Досвід використання та мої поради щодо застосування

Олію можна використовувати перед миттям волосся.

Як маска на всю довжину. (Особисто я так ніколи не робила, Краще взяти натуральну реп'яхову олію (якщо волосся не фарбоване) або кокосове, розтопити і нанести в якості маски перед миттям. Ефекту буде більше). Зав'язуємо гульку, надягаємо пакет і гріємо феном, потім змиваємо

Як незмивний догляд. Наношу або коли планую дати волоссю висохнути природним шляхом або якщо після очищення не використовувала ні бальзам, ні маску. Також можу ним скористатися якщо потрібно трохи "оживити" сухе волосся, надати йому легкий блиск. Краще нанести пару крапель на гребінець, прочесати волосся. Важливо не переборщити! Краще наносити відразу зовсім небагато, а потім за бажання можна додати.

Також хочу звернути вашу увагу на те, що цей засіб не потрібно використовувати як засіб для вирівнювання. Олія+сковорідка, загалом ви зрозуміли. Нема чого так знущатися з волосся. Для цього я використовую улюблену термозахисну есенцію.

Ще один цікавий спосіб застосування – як захист волосся при фарбуванні. Наприклад, вам потрібно пофарбувати певну ділянку, наприклад, коріння, а решту довжину пересушувати не хочете - нанесіть на неї жирне масло. змивається добре, без особливих проблем.

Також у такий спосіб можна скористатися під час процедури скрабування шкіри голови.

кінчики відразу після нанесення олії

Що ще слід зазначити – це невелика витрата засобу.

В цілому, якщо знати все, на що здатний цей засіб і не чекати від нього неймовірних перетворень і лікарських властивостей - чудовий варіант.