#summermakeupclub топ-5 моїх лайфхаків у спекотну погоду
Б'юті лайфхаки
У спекотну погоду всі ми рятуємось, як можемо. Звісно, найкращий варіант - залишитись вдома, ввімкнути кондиціонер та лежати тюленем 🙂 але всі ми розуміємо, що є справи, життя продовжується навіть у спеку, тому знаходимо способи допомогти своєму організму вижити і почувати себе комфортно. Поділюсь своїми:
1. Найголовніше - підтримувати водний баланс в організмі, пити достатню кількість очищеної води, за смаком можна воду з лимончиком. Я влітку випиваю близько 2 літрів води (це тільки вода), в дні тренувань - ще плюс 1 літр.
2. Потрібно використовувати сонцезахисний засіб. Для обличчя в мене spf 50 (щоб уникнути пігментації), для тіла вважаю достатнім spf 30. Наности засіб за 30 хвилин до виходу з дому, оновлювати через 3-4 години на сонці. Взагалі, для обличчя сонцезахисний крем я використовую цілий рік, не тільки влітку (так колись порадив косметолог).
3. Впродовж дня використовувати для обличчя термальну водичку - добре освіжає шкіру і додатково зволожує. Але необхідно пам'ятати про повторне нанесення сонцезахисного крему після використання термальної водички.
4. Потурбуватись про волосся - використовувати відновлюючі і зволожувальні маски для волосся (1-2 рази на тиждень) та спрей-термозахист.
5. Не знаходитись довго під сонцем з 11 до 15 години, носити сонцезахисні окуляри, щоб уникнути появі зморшок навколо очей, вдягати головний убір (я люблю кепки 🙂). Носити зручний та комфортний одяг з натуральних тканин.
Важко все вмістити в топ-5, хочу додати сонцезахисні бальзами для губ, зволожуючі засоби для тіла та маски для обличчя, матуючі серветки, тональний крем тимчасово замінити на ВВ-крем, туші для вій та брів використовувати водостійкі.
Бережіть себе і прислуховуйтесь до свого організма 😊
Коментарі (0)