#summermakeupclub 🌿Мої 5 літні лайфхаки в догляді за собою🍒

#summermakeupclub  🌿Мої 5 літні лайфхаки в догляді за собою🍒

Вітаю🌿.
🍒Соковита черешня, солодка малина, аромат троянд, лаванди і спілих абрикосів, теплі краплини літнього дощу, вітерець в спекотний день... яка чудова пора літо. Ще б українське море💙💛 Але віримо і чекаємо, а відпустки будуть після перемоги.


👒І так, лайфхаки. Про SPF, правильний догляд, полегшені текстури в доглядових засобах для обличчя і інтенсивний догляд за кінчиками волосся...думаю, що тут писати не варто. Про це знає абсолютно кожна поважаюча себе панянка.
🌿🌿🌿🌿🌿
Сконструюю особисті топ-5 б'юті-лайфхаків для літа. Хоча так важко обрати 5)))
1. Маски для обличчя. В літню спеку очищуюча глиняна масочка- це просто мій рятівник. Люблю відчуття ідеально чистої шкіри. А ще я полюбляю використовувати тканинні маски. Зберігаю маски в холодильнику. Наношу зранку і шикарно тонізована шкіра обличчя не може не сподобатися. Охолоджує, забере припухлість, в кого є така проблема. По тканевій можу пройтися охолодженим роллером.

На всі улюблені продукти залишаю посилання👍🏼

#summermakeupclub  🌿Мої 5 літні лайфхаки в догляді за собою🍒

2. Літні гелі для душу.🍊🍍🫐 Літні аромати. Це як психологічний якір. Гранат, малина, апельсин, ананас... Соковито. І дає заряд "вітамінної свіжості"). А якщо в зимку, наприклад, захочеться атмосфери відпочинку і літніх вечорів, просто дістаньте знайомий гель і ось вам перенесення в "соковите літо". Приємні емоції гарантовано.

Мій улюблений, не перший рік, це "Малина і піон" від Le Petit Marseillais і ще пару крутих залишу.

3. Декоративна косметика. Мінімум. Консиллер в зону очей із сяйвом.  Знайшла свій від Lamel (відтінок 402) декілька тижнів тому, спочатку засмутилася, що він з маленькими блистівками, а потім була здивована, як він чудово покращує мене. Дуже освіжає, погляд стає не втомленим. Сюди ж напишу про блиск для губ з ментолом від Loreal (номер теж 402). Доглянуті і пухкенькі губки для поцілунків. Навіть не коментую далі, просто залишу посилання.

4. Зволожене тіло. Зволожені  ноги і п'ятки це просто обов'язково! Як буває страшно виглядає нога в босоніжку із сухими п'ятами.🤔 Обов'язково, кожного дня максимальна увага. Чим користуюся? В посиланнях на продукти.👍🏼

✨А ще люблю креми, лосьйони із дрібним шимером (він непомітний, а рельєф шкіри покращується). Ноги стають відразу дуже доглянутими, навіть якщо і не дуже загорілі, дрібний шимер покращить це візуально. Крутий лайфак для літа.

Собі планую придбати ось такий засіб від Eveline.

5. Освіжаючий бриз...я не про море, хоча було б добре, але не на часі. 💦Термальна вода або бюджетна альтернатива - гідролати для обличчя. Моя любов- це La Roche-Posay і гідролати від Agor ( особливо із м'ятою) . Я наношу тільки на обличчя без косметики ( ну консиллер максимум, тоді ефект дійсно класний).
🌿Гідролат Agor із м'ятою рятує мене в спеку. Пряма місія - освіжати обличчя. Але... Я його більше використовую для ніг. Літо - час прогулянок, відповідно ходимо багато, ноги втомлюються, часом аж печуть. Ось цим гідролатом я освіжаю відкриті частини тіла, а особливо ступні та ноги. Він чудово охолоджує, заспокоює і надає бадьорості. Потрібно замовити знову, бо вже мій закінчився. Річ варта уваги.
🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿
Ось такі мої маленькі помічники в спекотні дні. Можливо знаєте ще якісь гарні продукти в межах моїх топ-5, буду вдячна за наводку.

Всім добра🌿