#summermakeupclub
Приєднуюсь до челенджу та ділюсь своїми літніми б'юті-лайфхаками
З літом від кохання до ненависті за один крок. Один день - нереальна спека, інший - дощ, гроза та вітер, який зносить з ніг. Але наша супер сила у тому, що ми, дівчата, можемо залишатися на висоті за будь-якої пори року, маючи власні, перевірені роками лайфхаки.
1. Догляд за обличчям
- В літній період я більше звертаю увагу на зволоження, відновлення, заспокоєння шкіри, прибираю пілінги та кислотні тонери;
- Користуюсь міцелярною водою, а не гідрофільною олією. Відчувається легше на шкірі та приємно освіжає;
- Обираю для себе легкі текстури. Наприклад, ось цей гель-крем для обличчя Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream. Ідеально вписався у мою літню доглядову рутину, приємно холодить, матує, заспокоює та лікує запалення;
- Обов'язково SPF-50. Це вже як аксіома, додатково наголошувати не потрібно. У мене від Missha All-Around Safe Block Aqua Sun. Беру вже 2 раз, мені подобається. Дає приємний сяючий фініш, досить легкий, невагомий, не відчувається на шкірі та не вибілює.
2. Догляд за тілом
- Останнім часом єдині місця, де я буваю на активному сонці - це город та квітник (маю 20 кущів троянд, невелике хобі). Тому використовую SPF-50 для тіла, у мене від About Face у вигляді сонцезахисного молочка;
- Іноді є настрій позасмагати, на такий випадок маю олійку від Mr.Scrubber Bronze Body Tanning Oil SPF 5. Продукт має дуже приємний аромат, а засмага лягає рівно.
3. Догляд за волоссям
- "Свіжа" голова - свіжі думки. Мій єдиний секрет довготривалої чистоти волосся - ось цей шампунь від Vichy Dercos Anti-Dandruff Treatment Shampoo. Допоміг мені позбутися лупи, а з часом я помітила, що й волосся від нього жирніє значно менше. Влітку це взагалі спасіння, особливо коли ти пітнієш у 2 рази більше. Тепер мию волосся десь раз у 4-5 дні. Ніби у дитинстві.
4. Макіяж
Денний
- Особливості мого денного макіяжу, коли температура навулиці перевалює за +25 - його відсутність. Але іноді така потреба є, тому на такий випадок використовую кремові текстури. Люблю цей кремовий скульптор та хайлайтер від LN Pro. Чудово витримують спеку, нікуди не течуть навіть без закріплення. Не вистачає лише рум'ян з такої серії;
- На губи додаю блиск, особливо часто ось цей від Maybelline Lifter Gloss у відтінку 003 Moon. Він стійкий, комфортний, дає трохи кольору та красиво переливається на сонці.
Вечірній
- Пішла важка артилерія. Іноді трапляються активні вечори, посиденьки з подружками, свята, де треба виглядати на всі 100. У таких випадках - тільки стійкі продукти. Починаю з бази під макіяж, у мене від Lamel Smart Skin Face Primer. Затирає пори, блюрить шкіру, матує, непогано тримає макіяж;
- Тон - мій улюблений від Eveline Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation. Тримається залізобетонно. Ще один плюс - його можна не припудрювати, адже він і так гарно матує жирну шкіру;
- Не забуваю про стійкі продукти для губ!
5. Одяг
Можливо, це трохи не відноситься до формату, але як же завершити образ без вдалого аутфіту? Влітку одягаю переважно світлі відтніки аби менше притягувати до себе сонце. Надаю перевагу пастельним кольорам. Тканини намагаюсь обирати натуральні, обожнюю льон, бавовну тощо. Вони чудово пропускають повітря.
Ось такі мо ї лайфхаки-правила-поради, кому як зручніше. Бажаю всім навіть у найспекотніші дні почувати себе богинею!
Коментарі (0)