#summermakeupclub
Мої 5 лайфхаків🏝️
Ех, літо-літо 🏝️ сонечко, довгі вечори, відпочинок😁але я з тих людей, що зимою ждуть літо, а літом зиму😅 Ось мої топ-5 лайфхаків:
Вода
Як не дивно, про це написали багато людей, я не вийняток! Наш організм потребує багато води завжди, але літом ще більше) це може бути і сік, і чай, і лимонади. Але краще не наніч, бо набряки вранці:👋🏻До речі, думаю всі чули, що в жару краще пити гарячий чай, я теж пробувала, очікувал а гіршого, але не все так пічально😁
Легкий мейк
Літом ідеально без мейку зовсім, але інколи хочеться нафарбуватись. Я дуже люблю такі легкі макіяжі, вони виглядають максимально охайно, ніжно. Літом використовую:
- bb крем, але зараз це тональна сироватка, яку мені надіслав Мейкап,
- туш,
- оформлюю брівки,
- хайлайтер,
- Інколи румʼяна,
- блиск
Вітаміни
Літо багате на фрукти, ягоди, тому це ідеальний час, щоб збагатити наш організм вітамінами! бо краса-це й про здоровʼя)
Речі з якісних матеріалів
Це важливий пункт, бажано, щоб ще й не темні. На дворі жара, сонце пече, а тут ще й незручний, неякісний одяг. Я надаю перевагу речам з бавовни
Зачіска
Дівчатка з каре, вам щастить 😁
Бо коли волосся довге, в жару дуже важко. Моє волосся середньої довжини, але з ним теж важкувато. Тому хвіст, гулька-хороший варіант. Але ще краще, гарно укласти крабиком, це зараз модна зачіска і виглядає дуже класно! Важливо використовувати якісні резиночки, які не будуть травмувати волосся
Ось така підбірка вийшла 😅 spf не вліз у цю пʼятірку, але всі про нього памʼятають 😎
Нехай літо приносить яскраві та приємні спогади!☀️
Краса не лише зовні, а й в середині😄
Коментарі (0)