Діана 😎

#madeinukraine 💛💙

#madeinukraine 💛💙

Дописів зазвичай не пишу, я не майстер в цьому. Проте тема актуальна, морально не могла дозволити собі стояти осторонь #купуйукраїнське, закликаю підтримувати українських виробників! Хочу розповісти про продукти які виробляє компанії з мого топ 3:

Виробник компанія "Ельфа", вже 13 років на ринку. Як він обіцяє "продукція понурить тебе у світ соковитих, стиглих фруктів та ягід". Варто зазначити, косметика виробника не тестується на тваринах!

Fresh Juice має лінію засобів для догляду за тілом (гелі, крем-гелі для душу і молочко для тіла), за шкірою обличчя (очищувальні засоби та фруктові спреї), засоби для ванн (рідке мило, пінка для миття рук і тіла, пінки та солі для прийняття ванн), засоби для інтимної гігієни та для догляду за губами (бальзами та гігієнічні помади з запахами різноманітних фруктів та ягід).

Кожен знайде щось по смаку у такому різноманітні. Я, наприклад, не можу відірватися від цієї пінки для ванн з бананом та манго.

Компанія на ринку з 90-х років, ії вироби справили справжній фурор не тільки на вітчизняному ринку, а й у Франції. З 2013 року бренд бере активну участь у благодійності. Торгівельна марка неодноразово ставала лауреатом всесвітніх премій та нагород.

На даний момент асортимент, який виробляє компанія Біокон, поділяється на такі категорії:
— Обличчя (натуральний догляд, ніжна шкіра, professional effect, білосніжка, проблемна шкіра та зимовий догляд)
— Волоси (для об'єму + відновлення, проти випадіння та проти лупи, для сухого і ламкого волосся, серія для зміцнення коренів)
— Тіло (засоби інтимної гігієни, креми для рук та ніг)
— Сонце (засоби для безпечної засмаги, проти засмаги та після, в тому числі і засоби для дітей)
— Губи (бальзами для губ та гігієнічні помади)
— Чоловікам (засоби для догляду, для та після гоління)

Певно, у кожній з нас є чи колись був крем Біокон з лінійки "сонце", у мене це бальзам після засмаги з пантенолом, який мене повністю влаштовує, і яким я користуюсь кожне літо.

Молода компанія з м. Дніпро, яка спеціалізується на виробництві скрабів для тіла. Асортимент невеликий, але враховуючи ціну та якість продукції, вважаю це перспективний бренд. У мене кокосовий скраб, і він нічим не поступається своїм аналогам.

#купуйукраїнське  #madeinukraine  #яукраїнка