Діана 😎

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Обожнюю літо, море, пляж, засмага і все що з цим пов'язано. Мої топ 5 літніх б’юті-лайфхаків:

🌞 дитяча присипка або тальк, щоб на пляжі пісок не лип до ніг. Він захистить ноги від вологи та поту, до якого зазвичай липне пил і пісок.
🌞щоб волосся залишалося в хорошому стані після численних літніх укладок, нанеси на кінчики оливкову, мигдальну або кокосову олію. Це допоможе уникнути посічених кінчиків. Олії зберігають гарний вигляд волосся і запобігають сухості.
🌞краще віддати перевагу напівпрозорому блиску з кольором або бальзаму з SPF фактором, аніж стійкій помаді з матовим фінішем, щоб захистити губи
🌞кожні 3 години поновлюй свій SPF. Це можна зробити не змиваючи макіяж. Щоб додати природнього сяйва шкіри, оживити її та захистити від сонця, можна використовувати спрей-фіксатор з фактором захисту від ультрафіолетових променів або нанести мінеральну пудру з SPF.
🌞щоб уникнути прищів на обличчі, слід протирати свій телефон, тому що ми постійно прикладаємо його до щоки. У сильну спеку це може сприяти утворенню бактерій, що дуже шкодить шкірі обличчя. Просто протріть екран вологими серветками.