Христина

Невеличкий огляд с makeup ЄС🇪🇺

Зараз моє сухе пористе волосся стає ще сухішим через спеку, тому я шукала натуральні засоби на зволоження, мій вибір пав на ці засоби.

Перші два це шампунь та кондиціонер Mrs. Potter's Helps To Hydrate

Цей шампунь беру вже третій раз, мені подобається, добре підійде на кожен день, гарний склад.

Кондиціонер не зрозуміла🤔 трохи зволоження є але, я очікувала трохи більшого, чи може він має накопичувальний ефект, подивимось)

Зволожувальний спрей від Venita bio

Як і шампунь, це для мене вже перевірений засіб, перший раз купувала його в Польщі, бо мій спрейчик від нашого українського бренду Fortesse Professional закінчився. Цей спрей з алое має дуже гарний склад, добре зволожує, його можна використовувати навіть на шкіру голови, це універсальний засіб)

Маска Kallos Cosmetics Repairing Honey
Ух, це найнеочікуваніша моя знахідка. Склад звичайно в неї такий собі бо, це ж Kallos його продають навіть в АТБ))
Пахне хімічним медом, по консистенції густа, а об'єму вистачить на 2 роки мінімум) що саме неочікувано це результат від неї, волосся м'яке, приємне на дотик, гладке та блищить. Звичайно ця маска не на кожен день бо містить силікони у складі, я планую використовувати її раз на тиждень після шампуню глибокого очищення.

Гарного настрою та мирного неба нам всім🕊

11 липня, 2023
Христина
11 липня, 2023