#summermakeupclub
Красунечки ,всім Привіт 😉 Так довго чекаєш чекаєш літнього сонечка та тепла ,а коли воно приходить -то думаєш куди себе подіти від такої шаленої спеки ,та як при цьому ще й виглядати просто Шик✨
1 . В першу чергу я зрозуміла одну річ ,що догляд для моєї шкіри необхідно змінювати взалежності від сезону-літо(середина весни )-чи зима(осінь).Тому влітку змінюється догляд за шкірою обличчя.Насичені креми у догляді замінюю на більш легкі текстури (крем,флюїд,емульсія ).Це стосується і сонцезахисного засобу (по можливості)Це значно полегшує відчуття на шкірі.
Обов’язково правильное очищення залежно від типу та стану шкіри .Це дуже важлива річ .Це все я проходила ,то у пишу з властного дома іду) .Не треба використовувати спиртові розчини (чи тоніки ) на все обличчя.Суху ,зневоднену шкіру це ще більш висушить .А жирна чи комбі шкіра почне виробляти ще більше шкірного секрету ,що в підсумку ще й може зневоднити шкіру ,що зробить замкнене коло у догляді .Обов’язкове правильне очищення,тонізування та догляд .
Окремим пунктом слід згадати про продукт ,з яким я познайомилась нещодавно та він мені дуже сподобався .Дуже класна річ на літо ,враховуючі його властивості .І це -ніацинамід (у мене в порошку )
2. Додаткове очищення шкіри взалежності від типу та тими засобам ,яким надаєте перевагу .Для мене це ензимна пудра.Використовую 1-2 рази на тиждень .Також обожнюю різноманітні очищюючі масочки з глини .Теж дають чудовий результат .Правильно очищена шкіра виглядає більш свіжішою .✨
3. Шкіра від сонечка та дуже теплого тепла ) потребує додаткового зволоження або живлення(залежно від типу та стану шкіри )Тому обов’язково стараюсь хоча б раз в неділю робити зволожуючі маски (а краще два рази 😉) обо поживні масочки .Тут варіацій багато -від улюблених масочок у тюбиках до тканинних , альгінатних або за домашніми рецептами ))Маски насичують шкіру і допомагають виглядати більш красивішою🌺Про зволоження шкіри тіла слід теж не забувати .
4. При нанесенні макіяжу влітку я відмовилась від насичених плотних тональних кремів .Як варіант я використовую легкий світловідбиваючими консилер на все обличчя(тонким шаром )- це освіжає та вирівнює тон .А зверху закріплюю пудрою .Результат мене влаштовує .
У виборі косметики перевагу надаю блискам для губ ,бальзам , стійким олівцям для очей та стійкій підводці .Щоб бути впевненою в тому-що макіяж залишиться на місці .Ну а блиск для губ завжди можно підправити,або нанести інший колір 🙂
5 . І ,звісно, мастхев багатьох дівчат -це матуючі серветки .Я не виключення .Завжди маю їх в косметичці .(в мене рожеві цієї фірми)Гарна річ для літа .
Літо-це надзвичайно гарна пора року ,в ній є щось особливе,розслаблюючє та манке .Бажаю нам всім провести цей час якнайкраще ,з приємними зустрічами ,найяскравішими враженнями та позитивними емоціями .І звісно ж -Красивими ✨✨❤️
Коментарі (0)