MAXIMOVA🌷

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Головне правило для всіх, яке навіть поза топовими пунктами - це вода!💧Дівчата, п’ємо воду завжди, а особливо в спеку. Ми знаємо, як це важливо для шкіри та організму в цілому😊

#summermakeupclub

Я власниця світлої шкіри обличчя з ластовинням і мій лайфхак в тому, що я цілий рік на сонцезахисному кремі 50+😅 Та влітку особливо приділяю цьому увагу, завжди наношу достатню кількість крему та оновлюю за можливості. Є дуже норовливі креми, які важко наносити в достатній кількості. Вони можуть залишати білі полоси та погано всотуватись, у мене зараз якраз такий кремчик. Маю пораду: нанесіть крем та розподіліть, на скільки зможете, потім залиште на пару хвилин в покої, а тоді розподіліть пальчиками залишки. Для мене зараз це найзручніший спосіб справитись з неслухняним вибілюючим спф-ом.

Тканеві маски обожнюю саме влітку😍 Адже вони дарують той бажаний охолоджуючий ефект. Для кращого результату можна покласти маски в холодильник і зранку ця прохолода допоможе зняти невеликі набряки.

Влітку не хочеться відчувати жирних тяжких текстур. В моїй рутині переважають легкі креми, серуми, лосьйони і тоніки. Особливу увагу приділяю очищенню зранку і ввечері.

У мене комбінований тип шкіри і коли в спеку виділяються надлишок шкірного сала - сальні нитки можуть ставати помітними. Маю лайфхак від цих чорних цяток на носі: наношу кривавий пілінг від the Ordinary на Т-зону. Після нього вже на наступний день чудовий результат, шкіра помітно очищується і висвітлюються точки.

Влітку хочеться приділяти особливу увагу тілу, щоб шкіра виглядала бездоганно (на скільки це можливо😎). На фото демонструю свій набір боді-засобів, всі вони використовуються мною незалежно від сезону.

Але на літо в рутину я додаю масла. Фаворити - це шимерні олійки😍🥰 Щодо них маю пораду, спочатку гарненько скрабувати тіло, а потім наносити. В такому комбо шкіра буде гладесенька і м’яка. А сяяння від шимеру надає літнього настрою❤️

Тут також хочеться легкості без обтяжень. Я взагалі людина мейк якої - це:

  • тон
  • туш на віях
  • брови з помадкою та гелем для фіксації
  • корекція скул і рум‘яшки

Але останнім часом під впливом клубу та українських б‘юті-блогерів в моїй косметичці з’явилась новинка - палетка тіней🫣 Це нюдова малишка з повсякденними кольорами, і що важливо - там є сіяшки і блискітки😄 От хочеться мені влітку виблискувати😂

Лайфках в тому, що ці тіні також максимально просто і швидко наносяться, просто пальчиком можна нафарбуватись блістяшками-сіяшками, а матові відтінки переносила пензликом.

Ось таким вийшов мій літньо-спекотній допис. Дякую мейкап за актуальний челендж, цікаво читати поради дівчат🥰