Ксенія 💫

Манікюр та педикюр в домашніх умовах. Мої помічники.

Манікюр та педикюр в домашніх умовах. Мої помічники.

Вітаю найгарніші 🌺!

Доглянуті руки - це те, що одне з найперших тримає мій погляд на жінці. І це не завжди про салони або ж заможність. На мою думку, це повага до себе в першу чергу.

Сьогодні буду ділитися своїми лайфхаками як зробити свої ніжки та ручки доглянутими саме в домашніх умовах. Причини в всіх бувають різні на те, тому вважаю, що завжди корисно щось вміти робити ще і самому.

Отже, який необхідний набір інструментів я використовую (як для манікюру, так і педикюру):

Колись купила Kodi і тепер вони в мене завжди: є як тоненькі (використовую для манікюру), так і стандартні; вони зручні в руках, дуже (прямо дуже) надовго вистачає їх. Від душі рекомендую! Особливо ще й за таку ціну. Для ніг обираю більш грубішу, наприклад Orly.

Я обрала для себе з металу, можна також використовувати апельсинові палички, це також діло особисте. Для педікюру все ж мені ефективніше саме метал.Ним краще видаляти зайву шкіру на ногтьовій пластині та підіймати кутикулу.

В мене від Zauber. Років 6 тому я якось почула від Маші Єфросиніної цей лайфхак - вона завжди замість пилочок та ще маси прибамбасів для нігтів, використовує його одного. Він замінює і пилочку, і видаляє бокові валики, і кутикулу видаляє.. Дійсно, річ відтоді для мене незамінна! Трошки змочити його в водичці і працювати. Манюкюр тобі буде вкайф, коли під рукою зовсім нема нічого. Користуюся багато років і вам рекомендую).

Обирала довго і нудно, але вони того варті та служать мені й подосі. Staleks N3 11-11 мають довжину ріжучого леза 11 мм, ними зручно дістатися самих важких ділянок, гарно працюють з кутикулою. Ріжуче полотно довге, але мені зручно. До цього були і є Staleks pro N7 33-09, полотно не сильно менше - 0,9мм. Але зручніші перші. Хоча працюють і ті, і ті дуже якісно. Ножнички не використовую зараз зовсім вже, бо в мене занадто близько капіляри і я раніше постійно пошкоджувала їх, тому відмовилася. Кусачки в моєму випадку не такі травматичні.

Чудова річ для натуральних нігтів - придає глянець, робить пластину рівнішою. Я обираю не з агресивною, такби мовити, поверхнею; мені знову до вподоби Kodi. Використовую на останньому етапі вже в якості поліруючого засобу. Нігті виглядають після дуже естетично. Обирати дорогий також не бачу сенсу.

Тут головне - не нашкодити. Часто не значить корисно і правильно. Я не зловживаю даними засобами, використовую не частіше раз на тижнень. І головне рухи робити і одному напрямку, тоді ваші п'яточки будуть ідеальні.

Отже, з інструментів все.

Зізнайтесь, це не те, над чим варто економити, а догляд це не лише обличчя.

Вього лише 5 інструментів, які займають мало місця (всі знаходяться в маленькій косметичці),натомість допомагають зробити все якісно.

Про продукти, що використовую саме в процесі та подальшому покращенні шкіри рук та ніг, розповідаю в 2-ій частині ⏩ https://club.makeup.com.ua/post/14645/

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨