Ксенія 💫

Педикюр та манікюр вдома. Бюджетно та ефективно.

Педикюр та манікюр вдома. Бюджетно та ефективно.

Вітаю! В першій частині https://club.makeup.com.ua/post/14360/ я розповіла про інструменти, якими виконую мінікюр та педикюр, а сьогодні про засоби - креми, олійки, та ще дещо цікаве... Тому, запрошую ⏩

Для досягнення ефекту "шкіри, як у немовля" не потрібно також гору усього, треба лише знайти те, що працює і робить це досконало. І я таке знайшла для себе і використовую довгий час і роки. Хочу ще зазначити, що моя шкіра, що на руках, а особливо на ногах, дуже суха і має схильність тріскатись. І варіант просто наносити крем хоч кожного вечора та самий дорогий, нажаль зі мною не працює. Взуття також обираю частіш за все закрите, але хто не хоче влітку одягти гарні модні шльопки?)).. Тому хто також має таку проблему, я з радістю поділюся своїми робочими засобами.

■ щоб видалити зайвий епоніхій чи кутикулу, можна використати ремувер. Відмічу, які я обирала і були в мене. Але також легко можна це зробити і просто в теплій ванночці, зануривши ручки або ніжки. Потім пушером чи моїм улюбленим керамічним брусочком все також гарно видаляється.

■ далі в мене є такі 2 засоби. Впринціпі, результат у них однаковий по ефекту, в деякій мірі вони мені заміняють крем для ніг. Але один з них самі знаєте хто виробник, тому - добила і досить. І обираємо українське 🇺🇦. Цей бальзам вже роки 3 зі мною і працює відмінно на сухій потрісканій шкірі, просто повірте!Ще й коштує копійки. Виконуйте по інструкції і буде вам щастя❤️. Я наношу його на ніч, а зранку мої ступні не впізнати. Робити вказано щодня, я не роблю, не бачу такої потреби. А от 2 рази на тиждень - цього досить для мене, щоб підтримувати гарний стан.

■ для манікюру кожного вечора я наношу олійку. Про неї дуже детально розповідаю тут ⏩ https://club.makeup.com.ua/post/10523/

■ Далі мій скарб 😍. - важка артилерія. Те, що я ніколи не проміняю! Він зі мною 10 років вже. Невже це не доказ того, що я його навіки😁. Це батер; мультифункціона штука на всі випадки життя. Я з ним познайомилася, коли була вагітна першою донечкою, його рекомендували на усіх мамських форумах від розтяжок. Не знаю його це заслуга, чи ні, але їх немає. І в другу вагітність я також його купила. Так з тих часів він в мене на постійній основі, бо одного разу я зрозуміла - це найкраще для сухих та потрісканих ступнів. Перевірено навіть на батьках, які постійно в городі. Текстура батерна, жирненька, дуже жирненька 😁, при високих температурах тане як вершкове масло. Краще і максимально ефективно наніч під шкарпетки. І навіть самі запущені ніжки будуть ідеальні. На фото зліва ніжка без цього засобу, справа - з ним.

Це із обов'язкового, що в мене на постійній основі і допомагає виглядати охайно.

Запитаєте, а якже крем для рук/ніг? Так його ніхто не відміняв, але для себе я до сих пір не віднайшла ті, які б працювали, а не давали поверхневий результат. Тому, тут - що довподоби вам 💁‍♀️.

■окремим релаксом можна скористатися у вигляді гідромасажної ванночки для ніг. Це дивовижна штука насправді, розслабляє максимально, якщо ви "на ногах" весь день. Трошки будь-якої олійки на ваше вподобання і сидимо відпочиваємо 🧘‍♀️.

■маски для ніг та рук. А чому б і ні! Спробуйте.. іноді, це просто про любов до себе.

■ ну а парафінотерапія то взагалі святе! І так, це можливо в домашніх умовах і не за всі кошти світу. Це окремий вид медитації. Рекомендую ті товари, що додала нижче!

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨