#summermakeupclub
Мої топ-5 лайфхаків у спекотну погоду☀️🌡️
Літо - неймовірно спекотна пора року, тому треба знати хоч мінімум лайфхаків, щоб уберегтися від сильного сонечка☀️
•Всі продукти, які мене спасають в таку спеку будуть прикріплені, та вони є моєю щирою рекомендацію•
Отже, мої 5 лайфхаків:
1) SPF
Завдяки вмісту у своєму складі SPF (хімічних і фізичних УФ-фільтрів), сонцезахисний крем запобігає негативному впливу на шкіру ультрафіолетового випромінювання. Такі промені під час впливу на епідерміс тривалий час і у великій кількості можуть призвести до ряду наслідків.
2) Матуючі серветки
Вони дозволять за кілька секунд прибрати надлишки себуму зі шкіри, зберігши здоровий сяючий вигляд та допомогають не не текти мейкапу в таку спеку.
3) Термальна водичка
Цей чудовий засіб стане порятунком для чутливої шкіри, яка схильна до подразнення від тієї чи іншої дії зовнішніх факторів (дерматологічні процедури, сонячне випромінювання). За рахунок високої концентрації селену, мікроелементів і мінеральних солей засіб має протисвербіжну, протизапальну, заспокійливу та ранозагоювальну властивості. Природний антиоксидант заспокоює, зволожує, запобігає старінню, усуває дискомфортний стан, а також пом'якшує шкіру, знімає набряклість, нейтралізуючи дію вільних радикалів.
4) Водостійка туш
Дівчатка, якщо ви ну ніяк не можете вийти без макіяжу на вулицю, то водостійка туш в літню пору - це спасіння)
Як на мене найкраще свою роботу виконує Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Навіть цілий день в басейні, на сонці - ця туш пройшла випробування)
5) Гель для душу
Дівчатка, нам завжди хочеться пахнути, як квіточки, тому в таку спеку щоб не використовувати тяжкі парфуми, хочу запропонувати вам ніжний, легкий гель для душу, який тримається на тілі дуже дуже добре)
Ось і все) Мені було дуже приємно поділитися своїми маленькими лайфхаками в літню пору, а також я із задоволенням передивлюсь поради інших дівчаток🥰
Коментарі (0)