#summermakeupclub

#summermakeupclub

Літо - неймовірно спекотна пора року, тому треба знати хоч мінімум лайфхаків, щоб уберегтися від сильного сонечка☀️

•Всі продукти, які мене спасають в таку спеку будуть прикріплені, та вони є моєю щирою рекомендацію•

Отже, мої 5 лайфхаків:

1) SPF

Завдяки вмісту у своєму складі SPF (хімічних і фізичних УФ-фільтрів), сонцезахисний крем запобігає негативному впливу на шкіру ультрафіолетового випромінювання. Такі промені під час впливу на епідерміс тривалий час і у великій кількості можуть призвести до ряду наслідків.

2) Матуючі серветки

Вони дозволять за кілька секунд прибрати надлишки себуму зі шкіри, зберігши здоровий сяючий вигляд та допомогають не не текти мейкапу в таку спеку.

3) Термальна водичка

Цей чудовий засіб стане порятунком для чутливої ​​шкіри, яка схильна до подразнення від тієї чи іншої дії зовнішніх факторів (дерматологічні процедури, сонячне випромінювання). За рахунок високої концентрації селену, мікроелементів і мінеральних солей засіб має протисвербіжну, протизапальну, заспокійливу та ранозагоювальну властивості. Природний антиоксидант заспокоює, зволожує, запобігає старінню, усуває дискомфортний стан, а також пом'якшує шкіру, знімає набряклість, нейтралізуючи дію вільних радикалів.

4) Водостійка туш

Дівчатка, якщо ви ну ніяк не можете вийти без макіяжу на вулицю, то водостійка туш в літню пору - це спасіння)

Як на мене найкраще свою роботу виконує Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Навіть цілий день в басейні, на сонці - ця туш пройшла випробування)

5) Гель для душу

Дівчатка, нам завжди хочеться пахнути, як квіточки, тому в таку спеку щоб не використовувати тяжкі парфуми, хочу запропонувати вам ніжний, легкий гель для душу, який тримається на тілі дуже дуже добре)

Ось і все) Мені було дуже приємно поділитися своїми маленькими лайфхаками в літню пору, а також я із задоволенням передивлюсь поради інших дівчаток🥰