valeriajikia

Помічники під час спеки. Топ 5 #summermakeupclub

Помічники під час спеки. Топ 5 #summermakeupclub

Представляю вашій увазі мій список незамінних косметичних продуктів, які я обов'язково використовую в період літньої спеки.

1. Першим пунктом у списку, звичайно, став мій особистий рятівник від неприємного запаху дезодорант Rexona.

2. Очищаюча пінка для вмивання Dr. Sante Cucumber Balance Control. Крім очищення, ця пінка дарує шкірі обличчя приємне відчуття свіжості і має дуже приємний огірковий аромат.

3. Бюджетний, дезодоруючий і протигрибковий крем для ніг Зелена Аптека. Незважаючи на невелику вартість, класно справляється з проблемою та усуває неприємні запахи. Аромат самого продукту злегка різкуватий.

4. Навіть у спеку я не можу відмовитися від улюблених парфумів. Часто мій вибір літнього аромату зупиняється на Bond No9 I Love New York Earth Day. Оскільки я не любитель морських і цитрусових ароматів, саме білоквіткова піраміда парфумів ідеально підходить на цю пору року.

5. Завершує мій список ще одна бюджетна знахідка від компанії Зелена Аптека. Дезодорант для ніг "Ультрасвіжість" допомагає позбутися запаху, надає відчуття легкості та свіжості вашим ніжкам.