Olga 🤍

#summermakeupclub

#summermakeupclub

1. Захист шкіри обличчя від сонця ☀️

В літню спеку я використовую SPF для захисту шкіри на обличчі. Найкращій SPF для мене це легкий сонцезахисний флюїд від La Roche-Posay.

Він має легку текстуру та зовсім не відчувається на обличчі. В мене шкіра схильна до алергії на сонце тому цей флюїд є must have для мене. Також він економний у використання та немає неприємного аромату.

#summermakeupclub

2. Живлення губ 💋
Це одна з найважливіших корисних звичок у літню спеку. Для зволоження я використовую нічну Корейську маску для губ Laneige Lip Sleeping Mask Berry. Цей продукт на відміно справляється зі своїми функціями. Після використання на ранок губи зволоженні. При регулярному використанні всі ранки на губах загоюються.

3. Зволоження обличчя 💆‍♀️

Для зволоження шкіри обличчя на протязі дня я використовую лавандовий міст для обличчя від Hillary.

При нанесенні спрея на обличчя, відчувається свіжість та зволоження. Він має дуже приємний та легкий аромат. Регулярне використання місту знімає подразнення та вирівнює тон шкіри. Використовую його також замість тоніка. Рекомендую цей чудо міст 🤍

4. Зволоженя волося 👱‍♀️

Для зволоження волосся у літку я використовую маску Briogeo Don't Despair, Repair. При регулярному використані волосся стає шовковистим та зменшуються прояви посічених кінчиків.

Briogeo Don't Despair, Repair покорила мене своїм складом збагаченим вітамінами та екстрактом водорослів. Маску використовую два рази на тиждень після миття волосся на 10 хвилин.

5. Зволоження та очищення шкіри обличчя. У літню спеку відаю перевагу тканинним маскам від Holika Holika. Після використання маски шкіра одразу стає зволоженною та чистою. Найбільше подобається маска з полуницею, вона живить та придає пружності шкіри обличчя. При регулярному використані тканинних масок, зменшуються пори та запальні процеси на шкірі.