Чудо засіб від Mavala для здоров'я нігтіків та кутикули.
Доглянутий манікюр – це візитна картка рук до всього світу.
Нещодавно я придбала крем для кутикули від бренду Mavala і хочу поділитись своїми враженнями. Цей крем обіцяє зволоження, насичення та пом'якшення кутикули, допомагаючи підтримувати здоровий вигляд нігтів.
І саме перше, що хочу відмітити у засобі, то це його пакування. Сам крем йде у невеликій тубі, що робить його дуже компактним та зручним для використання у будь-який час. Сама ж туба зберігається у картонній коробці (Їі не можу показати, бо відразу позбулася її).
Кришка щільно закривається, запобігаючи висиханню крему і зберігаючи його консистенцію. Об'єм самого продукту 15 мл. Розмір туби можете зрівняти із розміром самої звичайної ручки для писання. На фото це добре видно.
Що стосується текстури, крем має легку та ніжну консистенцію, яка легко наноситься та швидко вбирається. Має жовтенький відтінок та ненав'язливий аромат. Не залишає липкої плівки, що є великим плюсом. Дуже економний у використанні.
Після кількох тижнів використання я помітила значні зміни у стані моєї кутикули. Вона стала більш зволоженою, м'якою та гладкою і перестала бути схильною до появи задирок. . Крім того, крем допоміг зміцнити мої нігті, що зробило їх менш ламкими.
Я дуже задоволена цим кремом від Mavala. Він справді виконує свої обіцянки. Завдяки ньому я забула, що таке сухість кутикули та шкіри біля нігтів.
То ж, якщо ви шукаєте якісний продукт догляду за кутикулою, я рекомендую звернути увагу на цей крем.
Це не крем, а магія. 😍
Коментарі (0)