Lytvynenko

OGX Brazilian Keratin Therapy. Цей аромат 😌

OGX Brazilian Keratin Therapy. Цей аромат 😌

Шампунь та кондиціонер бренду OGX, лінійки Brazilian Keratin підкорив мене не за кератин у складі, а дещо іншими властивостями.

Шампунь має досить густу консистенцію, є досить економним у використанні. Піниться добре, хоча не містить сульфатів.

Активні компоненти: кокосова олія, протеїни кератину, олія авокадо та кокоса.

Волосся після нього м'яке, слухняне. Шкіра голови не пересушена Мию кучерявим методом, за розгладжуальним ефектом не женусь, але було б цікаво дізнатись і з такого боку відгук. Хтось користувався, дівчата?

Кондиціонер ще густіший, для зручності краще розподіляти по волоссю щіткою. Так само наношу кучерявим методом і отримую досить гарно сформований локон.

Активні компоненти такі самі, як і в шампуню.

Люблю стан волосся після цього кондиціонеру, воно стає гладеньким, на пористому волоссі, як у мене, одразу помітно різницю. Легке розчісування після засобу гарантовано!

Окремо хочу виділити аромат, це просто неймовірний запах цукерки 😍 на довго на волоссі не залишається, але все одно приємно.

У складі досить багато барвників (у вигляді "тартразину", "червоного чарівного", "брилліантового синього" та є парфумована віддушка, що позначається середнім рівнем небезпеки, та це і не дивно, з таким ароматом мати подібний склад. Цей момент я б назвала єдиним мінусом для себе.

OGX Brazilian Keratin Therapy. Цей аромат 😌