Шийка Яна

#summermakeupclub

#summermakeupclub

1) Кубики льоду з ромашкового відвару! Зранку влітку освіжаюсь та придаю тонус шкірі обличчя кубіками льоду з ромашкового відвару! Шкіра більш пружна і має більш рівний колір! Також п'ю впродовж дня багато теплого зеленого чаю без цукру!

#summermakeupclub

2) Мені вже 44 рочки, то шкіра обличчя суха та не така пружна як раніше), і влітку я її привожу до тями зволожувальною та відновлювальною сироваткою Christina Comodex Hydrate&Restore

3) Обов'язково сонцезахист! Сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+ - легкий і швидко поглинається в шкіру, дуже добре підходить для моєї чутливої шкіри.

4) Щоб освіжити шкірний покрив в літню спеку та для доповнення в щоденному догляді за шкірою обличчя використовую термальну воду від Vichy. Засіб має у своєму складі 15 мінералів, що заспокоюють епідерміс та відновлюють баланс.

5) Влітку використовую антиперспірант тривалої дії. Його дії мені вистачає на 5 днів!!!, використовуючи його просто забуваєш про проблему потовиділення!

Літо - це прекрасна пора року, моя найулюбленіша, тому самий головний літній лафхак - сонячна та сяюча усмішка і позитивний настрій!

Шийка Яна
2
Підписники
0