Чижик

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Обожнюю мейк і літо не привід відмовлятися від нього. Мої топ 5 трюків у сонячні дні, які допоможуть доносити мейк до кінця дня:

💄Спрей-фіксатор для макіяжу. Продовжити життя макіяжу допоможе або спеціальний спрей-фіксатор, або звичайна термальна вода. Наношу засіб на відстані 30-40 см від обличчя, 2-3 пшики достатньо. Важливий момент, якщо ви користуєтеся звичайною тушшю, розпилюйте термальну воду перед тим, як нанести її на вії.

💄Легкі рідкі тональні основи. За власним досвідом, краще наносити тон спеціальною косметичною кистю чи спонжиком, це дозволе наносити основу дуже тонким і при цьому рівним шаром. Намагаюсь утримуватись від нанесення основи пальцями, це провокує виділення шкірою жиру.

💄У спеку завжди користуюсь лише водостійкою тушшю для вій та олівцями.
Це допоможе не турбуватися як я виглядаю, навіть якщо доведеться несподівано опинитися в басейні.

💄 Відмова від сухих тіней, вони можуть лягти плямами за пару годин, краще віддати перевагу рідким тіням чи кремовим рум'янам на очі.  Або не наношу тіні взагалі.

💄Відмова від матової помади, вона сильно сушить губи, що не дуже добре враховуючи спеку довкола, та й більше витрат на лікування трішин та інших неприємностей, краще віддати перевагу тінт-бальзамам для губ або сатиновим помадам.

Бажаю всім яскравих та стійких мейків незалежно від сезону 💋