Fraulein

Філер для волосся

Філер для волосся

Ось такий невеликий стік із засобом, усього 15 мл.

Мені вистачило його на один раз.

При процедурі обов'язково відкривайте вікна або вмикайте витяжку у ванній кімнаті. Аромат досить активний та різкий. Мені навіть стало трохи погано, такий він насичений.

Таку процедуру для волосся я робила вперше, все по інструкції.

Як робила я:

- помила волосся 2 рази

- загорнула у рушник аби прибрати надлишок вологи

- взяла пластикову мисочку для фарбування. Виміряна 15 мл води і додала до вмісту пакетика.

Спочатку це була прозора рідина, а при додаванні води починає згущуватись, ставати білою кашецею. Все добре замішуємо і починаємо наносити.

- наноситься досить легко, руками, уникаючи прикореневої зони.

- загорнула волосся у "гульку" та поліетиленовий пакети

- прогріла феном 5 хвилин, обернула голову рушником і тримала ще хвилин 20.

- потім збила теплою водою та залишила висихати природним шляхом

Результат мене трохи розчарував.... я очікувала вау-ефекту.

Але волосся було просто як після використання класного бальзаму. Приємно пахло, легко розчісувалось та без проблем вирівнювалось утюжком.

Волосся не стало супер гладеньким, наче після кератинового випрямлення.

Потім я вирішила трохи більше почитати про цей елемент догляду.

І ось які важливі моменти можна виділити, аби процедура була більш ефективною:

1. Добре промиваємо волосся шампунню глибокої чистки. Якщо у вас такого нема, можна додати до свого звичайного трохи соди. Промивати потрібно усю довжину волосся. В ідеалі воно повинно поскрипувати.

2. Бальзам не наносимо і починаємо сушити волосся. Або природнім шляхом або холодним повітрям з фену.

3. Далі замішуємо засіб 1:1 в неметалевому посуді та починаємо наносити з кінчиків

4. Прячемо волосся під пакетик або шапочку та прогріваємо феном декілька хвилин. Далі загортаємо у рушник та тримаємо хвилин 20-25.

5. Змиваємо просто теплою водою без застосування інших доглядових засобів.

6. За бажанням можна зробити укладку, вирушили феном або залишити висихати природнім шляхом.

Потрібно розуміти, що філер - це не екстремальних допомога, а лише додатковий засіб для зволоження та "підпитки" волосся.

Аби досягти кращого ефекту, потрібно робити цю процедуру курсами.

Філер не стане альтернативою лікування посічених кінчиків (в цьому єдиний помічник - ножиці), але він допоможе ще довше підтримувати загальний доглянутий стан та вигляд волосся.

Тепер хочу спробувати від La'dor та Masil.

А ви такими користувались? Може підкажете якісь важливі деталі або класні варіанти, що вам сподобались?

14 липня, 2023
Fraulein
14 липня, 2023