Філер для волосся
який я спочатку не зрозуміла, але потім дізналася, як правильно ним користуватися
Ось такий невеликий стік із засобом, усього 15 мл.
Мені вистачило його на один раз.
При процедурі обов'язково відкривайте вікна або вмикайте витяжку у ванній кімнаті. Аромат досить активний та різкий. Мені навіть стало трохи погано, такий він насичений.
Таку процедуру для волосся я робила вперше, все по інструкції.
Як робила я:
- помила волосся 2 рази
- загорнула у рушник аби прибрати надлишок вологи
- взяла пластикову мисочку для фарбування. Виміряна 15 мл води і додала до вмісту пакетика.
Спочатку це була прозора рідина, а при додаванні води починає згущуватись, ставати білою кашецею. Все добре замішуємо і починаємо наносити.
- наноситься досить легко, руками, уникаючи прикореневої зони.
- загорнула волосся у "гульку" та поліетиленовий пакети
- прогріла феном 5 хвилин, обернула голову рушником і тримала ще хвилин 20.
- потім збила теплою водою та залишила висихати природним шляхом
Результат мене трохи розчарував.... я очікувала вау-ефекту.
Але волосся було просто як після використання класного бальзаму. Приємно пахло, легко розчісувалось та без проблем вирівнювалось утюжком.
Волосся не стало супер гладеньким, наче після кератинового випрямлення.
Потім я вирішила трохи більше почитати про цей елемент догляду.
І ось які важливі моменти можна виділити, аби процедура була більш ефективною:
1. Добре промиваємо волосся шампунню глибокої чистки. Якщо у вас такого нема, можна додати до свого звичайного трохи соди. Промивати потрібно усю довжину волосся. В ідеалі воно повинно поскрипувати.
2. Бальзам не наносимо і починаємо сушити волосся. Або природнім шляхом або холодним повітрям з фену.
3. Далі замішуємо засіб 1:1 в неметалевому посуді та починаємо наносити з кінчиків
4. Прячемо волосся під пакетик або шапочку та прогріваємо феном декілька хвилин. Далі загортаємо у рушник та тримаємо хвилин 20-25.
5. Змиваємо просто теплою водою без застосування інших доглядових засобів.
6. За бажанням можна зробити укладку, вирушили феном або залишити висихати природнім шляхом.
Потрібно розуміти, що філер - це не екстремальних допомога, а лише додатковий засіб для зволоження та "підпитки" волосся.
Аби досягти кращого ефекту, потрібно робити цю процедуру курсами.
Філер не стане альтернативою лікування посічених кінчиків (в цьому єдиний помічник - ножиці), але він допоможе ще довше підтримувати загальний доглянутий стан та вигляд волосся.
Тепер хочу спробувати від La'dor та Masil.
А ви такими користувались? Може підкажете якісь важливі деталі або класні варіанти, що вам сподобались?
Коментарі (0)