Malisa

Розповідаю про свій бокс косметики від MakeUp Club #testmakeupclub

Розповідаю про свій бокс косметики від MakeUp Club #testmakeupclub

Всім привіт! Не очікувала виграшу боксу і дуже здивувалась дзвінку менеджера. Зате потім чекала на свій подарунок як Хатіко ;)
І ось боксик вже мій, і було більш-менш достатньо часу для повноцінного тестування. Бо не люблю, коли косметику тільки відкрили, а вже і відгук пишуть… А як же повністю оцінити? Для цього час потрібен…

Наповнення класне – саме цей конкретний асортимент товарів я раніше не пробувала, тому особливо цікаво оцінити щось новеньке для себе.

Фото гортайте в каруселі :)

Розповідаю про свій бокс косметики від MakeUp Club #testmakeupclub

Скатки для обличчя знаю, а ось для рук і ніг – це щось новеньке для мене.

Цим продуктом я дуже задоволена! Великий об’єм – хватить на досить довгий час! Має приємний аромат – не знаю де тут троянда, бо я відчуваю фрукти (мабуть, гранат) з приємною кислинкою. Легко наноситься, досить гарно скочується.

Шкіра після пілінг-гелю дуже ніжна і приємно пахне. Окрім рук і ніг спробувала на інших частинах тіла (не обличчя) – круто прибирає лущіння шкіри. Почала жалкувати, що раніше цей продукт не пробувала. Тепер точно стане моїм мастхевом в домашньому догляді.

До тушей для вій я дуже прискіплива, і вгодити мені важко. Часто має нові тюбики відразу відправляються в смітник.

Ця туш цікава тим, що вона 2в1 – може подовжувати вії, а може надавати об’єм.

З плюсів – легко наноситься, щіточка в будь-якому положенні не пачкає шкіру повік. І дійсно – надає довжину і об’єм. Громадний плюс – не осипається, а для мене це важливо, я ношу контактні лінзи.

Із мінусів – туш не стійка, якщо попадете під дощ або почнете плакати під час перегляду дорами – потече рікою.

Помади я люблю, тому була особливо рада отримати її в боксі. Відтінок – 02. Красивий рожевий з бежевим підтоном. Мабуть, один з найуніверсальніших і майже нюд.

Шкода, що немає аромату – люблю коли такі помади пахнуть карамелькою, але це абсолютно суб’єктивно. Помада хоч і в виді олівця, але заточувати не потрібно, легко висувається туди і назад (тут хочеться передати привіт деяким виробникам, у яких якщо продукт висунеш, то назад не закрутити…).

На мої сухі губи помада лягла досить непогано, відтінок мені подобається. Вона дуууже комфортна і абсолютно не відчувається. Досить стійка, яскравих слідів на чашці кави не залишає, але і не буде триматись з ранку і до вечора, але і виробник нам цього не обіцяє J

На мої губи увагу не акцентуємо, знаю про асиметрію.

Якщо б мені сказали залишити 3 продукта для шкіри – я б залишила пінку для вмивання, сироватку і СПФ (тільки не нудіть, що СПФ треба змивати гідрофільною олією)))

В мене сироваток купа, тому також рада поповненню свого арсеналу.

У неї приємна текстура, гелева, швидко не розтікається. Має дуже приємний аромат! Наноситься легко – прямо під подушечками пальців відчуваєш наскільки швидко шкіра все поглинає і стає шовковистою, та зволоженою.

Також використовувати можна і під спф крем і під ББ – нічого не скатується. Алергію не визвав, висипання також. Досить непогано як для бренду, який зазвичай випускає декоративну косметику. Доглядовий засіб вдався!

Мастхев влітку і не лише влітку! Зазвичай, користуюсь іншими брендами, а до цього якось і не дійшла, тому це круто – потестувати.

Об’єм стандартний, має приємний аромат. Наноситься легко, швидко висихає та не липне. Можна використовувати після епіляції (ну, після епілятора нормально – шкіру не пощипує).

Захищає нормально – звісно, повністю потовиділення не припиняє (на це здатні лише уколи ботоксу), але так і не має бути. Зате не дає «розквітати» неприємним ароматам.
Ввечері легко змивається гелем для душу (бо є деякі засоби, які потрібно і щіткою дерти… бррр).
І слідів на одязі не залишає. Точно лайк!

Скраб має маленькі відлущуючи частинки – але при цьому досить не травматичні, це не абрикосовий скраб від дуже популярного бренду. Цей скраб делікатний, і приємно пахне. Шкіра після нього – шовковиста.

Засіб для відновлення шкіри – досить густий, приємний, легко наноситься. Шкіра після нього шовковиста, зволожена і прям напитана.

Крем і сироватка мені сподобались – мають приємну текстуру, легко наносяться, швидко поглинаються шкірою. Нічого не липне, не жирнить, зате є дуже комфортні відчуття. Жаль, що пробники такі малесенькі, мабуть, треба наважитись на покупку повно розмірних баночок.

Засоби для ультраліфтингу… В мене є невеличкі запитання до серуму – дуууже рідкий, прям розтікається. І чомусь відразу після нанесення шкіра нагрівається. На алергію не схоже, можливо так засіб і працює.
Інший засіб для зволоження – мені сподобався більше.

MakeUp, щиро дякую за можливість протестувати нові для себе продукти. Впевнена, що деякі куплю повторно і вони стануть мастхевом в моєму косметичному арсеналі.