#testmakeupclub
Мої враження від подарункового боксу❤️🔥
Цей подарунковий бокс мене ну дуже порадував)
Кожен засіб у саме ❤️!
Туш Max Factor-ідеальна,мені вона ну дуже зайшла.Ідеально промальвує
Помада Bourjois-віддітнок 02 для мене занадто яскравий,тож я змішую її з іншими олівцями,і виходе класний літній віддтінок)Але,я вирішила спробувати нанести цю помаду як рум'яна,і дівчата,я закохалась!Ідеальний рожевий колір,легке нанесення💗Тож,ця помада виявилась для мене ідеальними рум'янами)
Сироватка Max Factor-давно хотіла купити собі вітамін С,а в цій сироватці комбо:ніацинамід+вітамін С)Я наношу перед макіяжем,ще декілька разів після наносила SPF(для тих хто не знав-спф та вітамін С ідельне поєднання)
Прищів сироватка не викликала,після нанесення приємні відчуття)Якщо користуватись на постійній основі,то впевнена що пост-акне стануть світіше та тон шкіри рівнішим)
Пілінг скатка для рук та ніг Sante-чудова штука,раніше завджи користувался скарбами,які все одно травмували шкіру)А тут,декілька хвилин і шкіра обрізла😁Делікатно,без подразнень!
Антиперспірант Babe-чудовий,має приємний пудровий аромат)Подразнень не викликав!Від запаху поту чудово допомогає
Тестові набори кремів-зайшли всі,приємні відчуття після наносення)Звісно,щоб оцінити точний результат треба користуватись набагато більше)Але,поки що,дуже раджу!
Також на фото макіяжі використано Bb Purito 21
Біла Пудра Eveline
Бронзер Catrice
Олівець для губ Eveline 18
Олівець для губ Nyx nude pink
Туш для брів Bourjois 002
Сухі ру'мяна Lamel 402(закріплюю рідкі)
Коментарі (0)