Natali_lili

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дуже багато дівчат вже поділились своїми враженнями, а я все тягнула до останнього. Всі молодці, зробили круті розгорнуті дописи на продукти. Мій огляд буде більш стиснутий, ну не можу я писати розгорнуто! Тому не судіть строго.

Туш має золотисто сріблястий флакон об'ємом 7 мл. Фішка цієї туші в щіточці, яка має дві позиції. Одна позиція обіцяє нам збільшити довжину вій, інша створити неймовірний об’єм. При провертанні кришечки, щетинки на щіточці змінюють положення(прямо/діагонально). Різниці я не відчула, фарбує однаково, але в положенні прямо мені зручніше наносити. Загалом я люблю такий тип щітки. Сама консистенція туші злегка рідкувата, але з новими тушами так завжди. Не склеює вії, чудово профарбовує, протягом дня не осипається. Моя оцінка 5.

Дезодорант має приємний квітковий й аромат, який не дратує. Після нанесення необхідно зачекати декілька хвилин доки він висохне. Після висихання не залишається білого нальоту, як після більшості засобів мас маркету, а отже слідів на одязі не лишає. Маю середнє потовиділення, з даним продуктом мої пахви протягом дня залишаються сухими. Якістю залишилась задоволена.

Bourjois Velvet The Pencil Lipstick має форму олівця і для мене це дуже зручний формат у використанні.

Помади має ніжну та кремову текстуру, яка сприяє плавному нанесенню і комфортному відчуттю на губах. Мої вуста не сушить, але трохи не вистачає зволоженості. Також відрізняється високою насиченістю кольору. Відтінок Amou Rose дуже яскравий, тому його варто комбінувати з іншими кольорами. Але головна фішка цієї помади-олівця в тому, що вона чудово замінить рум'яна. На шкіру лягає чудово, тушується легко. Тому скоріше буду використовувати, як рум'яна. Створює ефект baby face.

На фото продукт в якості помади та рум‘ян.

Даний продукт має водянисто гелеву консистенцію рожевого кольору. Також має дуже насичений запах, який я відчувала майже годину після використання. Наноситься легко, змивається чудово. Після використання шкіра стає гладкою та зволоженою. Але обіцяного відлущування ороговілих клітини з використанням даного пілінгу я не отримала, особливо на ногах. Для ніг даний пілінг слабкий. На руках даний продукт працює.

Даний продукт має гарне люксове пакування. Всередині скляної баночки гелеподібна рідина з маленькими золотими частинками. Сироватку зручну набирати скляною піпеткою і наносити на шкіру. За рахунок густуватої структури, продукт не розтікається по обличчю. Золоті частинки при розтиранні розчиняються легко. Після нанесення залишається липкість і достатньо велика. Про ефективність і дієвість сироватки оцінки не можу дати, так як вона має накопичувальний ефект. Тому буду використовувати далі і ділитись враженням

З даним брендом я не була знайома, тому було дуже цікаво протестувати їхню продукцію.

Я використовувала цей сет разом і мені вистачило на декілька разів цих пробників.

Скраб має гелеву білу структуру з мікрочастинками. Наноситься рівномірно по шкірі, в процесі трохи милиться. Скраб не агресивний, не травмує шкіру, але при цьому працює. Після використання моя шкіра злегка почервоніла.

Крем має в'язку, щільну, жирну консистенцію.  Запах трав'янистий, сильно виражений. Сам засіб мені навіть нагадує лікарські мазі.  Сам крем достатньо жирний, тому варто деякий час зачекати поки він вбереться. Після шкіра гладка, наповнена. Але думаю для власниць жирного типу шкіри, не підійде.

Загалом мені дуже сподобались ці продукти.

Інші пробники ще не використала, тому про них  допис буде пізніше.

💕Всі засоби в подарунковому боксі надалі буду використовувати із задоволенням!💕