Kerastase Resistance Extentioniste
Потратилась на люкс😅
Мої сухі кінчики сказали мені, що потрібно перейти з шампуня Elseve на щось більш професійне. І тут я почала шукати щось, щоб прям було вау. Згадавши, що колись в мене був цей догляд, я вирішила спробувати ще раз.
Після сотні прочитаних відгуків я вирішила взяти серію Extentioniste, для довгого волосся.
Шампунь Kerastase Extentioniste
Скажу чесно, я думала, що буде жирніти волосся швидше, адже силікончик є у складі. Але ні) Я не знаю як точніше це пояснити, але від цього шампуню у мене нарешті зʼявилось відчуття вимитого волосся😍 Хоча миє не до скрипу, і є ефект наповненості волосся, але при цьому корені ніби пружні. Голову мию кожен день, але з цим шампунем раз в два дні спокійно.
Але(!) при умові використання з продуктами цієї серії, або ж цього бренду. Я пробувала використовувати з бальзамом із мас маркету, і волосся жирніло швидше, хоча з маскою Kerastase такого не було.
Маска Kerastase Extentioniste
У цій масці мені подобається все:
-ефект наповненості волосся;
-посічені кінчики маскує;
-волосся навіть без незмивних засобів розчісується чудово;
-запах;
-економічність;
-не жирнить волосся.
Результат
Результат можна побачити на фото. Для мене це дійсно результат, бо моє волосся стає міцнішим на вигляд, гарно розчісується та не плутається.
На мою думку, це гарний вклад в своє волосся. Головне, підібрати серію, яка підійде саме вам.
Наприклад, термозахист Nutritive робив моє волосся матовим, хоча подрузі робив неймовірний блиск на волоссі. Кожному своє😁
Пс.на фото не звертайте увагу на колір, не можу ніяк піти в салон на тонування🥲
На майбутнє хочу спробувати серії Blond Absolu та Genesis.
Дівчатка, можливо ви користувались?) Якщо так, буду рада, якщо поділитесь своїм досвідом використання☺️
Коментарі (0)