katebondarrrenko

Незмивний догляд за волоссям

Маю різні продукти, різні текстури, що допомагають у завершальному етапі догляду за волоссям. Тепер розповім по-порядку.

Розпочну із термозахисту від Schwarzkopf Professional. Прекрасний засіб, що виконує покладені на нього задачі на всі 100%.

• Упакування дуже зручне, дозатор справний, розпилює засіб невидимою димкою.
  • За текстурою ніби вода, рідка прозора рідина без запаху.
  • Розхід - мінімальний. Мені однієї такої пляшечки вистачає майже на рік.
  • Реально захищає волосся, ніякого маркетингового ходу! Заради експерименту можна нанести спрей на руку, а потім спробувати просушити гарячим повітрям. Трохи холодить шкіру, абсолютно не гаряче.
  • За час використання стан волосся значно покращився. Це відмітила навіть мій перукар.
  • Волосся блистить, розсипається, виглядає доглянутим та зволоженим.
  • Не жирнить, тому можна сміло розпилювати і трохи вище кінчиків.

Дуже рекомендую цей термозахист. Це вже моя не перша пляшечка, повертаюся до нього знову і знову.

Продукт, порадував мене значно менше - це крем для розгладження волосся від Schwarzkopf Professional. Замовляла, думаючи: "Якщо термозахист класний, то й крем не підведе". Але не так сталось, як гадалось.

• Упакування зручне, виглядає цікаво, стильно.
  • За текстурою реально як крем: білий, в'язкий, навіть аромат характерний.
  • На волоссі відчувається дуже дивно. Після першого використання я залишилась неприємно вражена. Волосся ніби брудне, жирне. Ніякого обіцяного розгладження, блиску та гладкості. Я в першу чергу подумала на себе: "Напевно забагато нанесла". Наступного разу спробувала буквально краплю, розтерла в долонях, розподілила. І чуда не сталося, ефект точно такий самий. Наносила і на сухе волосся, також невелику кількість - це абсолютно не врятувало ситуацію. Тому поки стоїть. Не приноровилась я до цього засобу, на жаль.

Раджу звернути увагу на інші креми для волосся. Далі буде мій улюбленець: легкий та бюджетний.

Люблю, люблю, люблю. Поки що, це моя улюблена "незмивашка" у вигляді флюїду.

• Зручна упаковка, усе працює, нічого не протікає.
  • Розхід продукту мінімальний, адже на всю довжину потрібна буквально крапля.
  • Текстура як у будь-якого флюїду: тягуча, прозора рідина, має трохи масляну консистенцію. Аромат приємний, якийсь солодко-медовий, на деякий час залишається на волоссі.
  • Я наношу його двома способами: як на сухе, так і на вологе волосся.
  • На сухому волоссі засіб надає блиску, доглянутого, зволоженого вигляду укладці. Волосся легко розчісується, слухняне.
  • На вологому волоссі те ж саме + захист від високих температур.
  • Не жирнить.
  • Не обтяжує.

Поки нічого кращого я не знайшла. Дуже якісний засіб, щиро рекомендую!

Сухий шампунь - це те, що я завжди маю в арсеналі. Про всякий випадок. Зручний у подорожі, коли не хочеться мити голову, коли проспала і просто не встигаєш. Допомагає зробити об'ємну укладку та продовжує чистоту щойно помитого волосся. Користувалась різними сухими шампунями, але цього разу вирішила взяти саме Batiste. Він широко відомий, у хорошому сенсі. Але одразу скажу, очікування не виправдались.

• Упакування звичайне, дозатор розпилює справно, утворює невагому димку.
  • Аромат приємний. Солодко-квітковий.
  • Основне. Він трохи вибілює, на жаль. Хоча написано "bare", тобто "прозорий". Якщо розпилювати з відстані витянутої руки - нормально, але якщо взяти трохи ближче - одразу з'являється ефект сивої бабулі. Але я до нього приноровилась. Як саме? Наношу, а потім гарно просушую феном. Трохи "танці з бубном", але хоча б не стоїть без діла.

Я його докористую, звичайно ж, але більше не візьму. Але Batiste однозначно дам шанс, спробую інші.

Ще один продукт, який я купую знову і знову.

• Упаковка зручна, герметична.
  • Текстура продукту кремова, проте не надто густа. Має блідо рожевий колір, приємний парфумований аромат, який залишається на волоссі.
  • Крем легкої текстури, переборщити з ним важко. Скільки б не наносила, все одно не склеює та не робить волосся жирним.
  • Наношу виключно на вологе волосся, попередньо розтираю крем у долонях. Так зручніше рівномірно нанести продукт.
  • Реально вирівнює, вкладає неслухняні кучері без додаткового обтяження.
  • Волосся гладке, блискуче, красиво розсипається, легко розчісується.
  • Дає термозахист.
  • Раджу спробувати ще шампунь та бальзам із цієї серії.

Чудовий, реально працюючий засіб, до того ж бюджетний. Раджу звернути увагу!

Брала разом із маскою із цієї ж серії.

• Прикольний дизайн, як і у всіх продуктів цього бренду. Упаковка герметична, щільно закривається, нічого не протікає.
  • Текстура кремова, не дуже густа, світло бежево-коричневого кольору. Продукт має нереально класний аромат, який залишається на волоссі. Як парфуми.
  • Наношу виключно на вологе волосся таким же методом, як і попередні продукти.
  • Після застосування волосся блистить, виглядає доглянутим, здоровим, гарно розчісується.
  • Прибирає пухнастість, дає гладкість, слухняність.
  • Але, скоріше за все, я більше не куплю цей продукт. Поясню чому. Це кількість продукту відносно до ціни. 50 мл за 300 грн, а ефект схожий на той самий Dream Long.

Хороший працюючий засіб, але є дешевша альтернатива. Тому із задоволенням докористуюсь, але більше не куплю. А от маску із цієї ж серії - залюбки, навіть незважаючи на ціну.

Ось чим я зараз користуюсь, можливо хтось візьме собі пару засобів до уваги.