Шампу нь "Білий грейпфрут" Herbal Essences White Grapefruit Shampoo
Мій відгук на основі власного досвіду +розбір складу. Якому типу шкіри підійде?
Останнім часом я дуже задоволена своїм вибором шампуню для жирного типу шкіри. Цей продукт виявився дійсно вдалим, і я хотіла би поділитися своїми враженнями про нього.
По-перше, хочу відзначити, що його склад прекрасно підходить для моєї шкіри. Він допомагає боротися з надлишком себуму, даруючи моєму волоссю свіжість і легкість. Шампунь дбайливо очищає шкіру голови, не пересушуючи її, що особливо важливо для мене, як власниці жирного типу волосся.
Аромат цього шампуню - це ще одна його перевага. Він має приємний, легкий і свіжий аромат, який залишається на волоссі протягом дня. Завдяки цьому, процес миття волосся стає справжнім задоволенням, а моє волосся набуває приємної ароматної нотки.
Консистенція шампуню також заслуговує на похвалу. Вона густа, але добре піниться, що дозволяє з легкістю розподілити продукт по всьому волоссю. Шампунь добре очищує кожен волосок і змивається без залишків, забезпечуючи ощадливе використання.
Що стосується ціни, я приємно здивована, що такий якісний і ефективний шампунь доступний за таку доступну ціну. Зважаючи на його переваги, він є справжньою знахідкою, і я раджу його спробувати кожному, хто шукає ефективний засіб для догляду за жирним волоссям.
Про склад: він ахр.. чудовий. На основі гарних ПАР для жирного типу шкіри. Що є великим +: він також містить екстракти та ефірні олії, які себорегулюють та додають відчуття свіжості. Також є зволожуючі компоненти і активи, що відповідно позитивно впливають на шкіру. А в цілому, можете детальніше почитати на фото.
Загалом, я залишилася дуже задоволена цим шампунем. Він не тільки допомагає боротися з жирністю мого волосся, але і надає йому свіжість, легкість та приємний аромат. Враховуючи його привабливу ціну, цей шампунь став для мене незамінним.
Фото із розбіром складу взяті з сайту cosmosweet
Коментарі (0)