danabeauty

Серія засобів Pharmaceries для волосся: Shampoo & Trichology Cleansing Peel #testmakeupclub

Серія засобів Pharmaceries для волосся: Shampoo & Trichology Cleansing Peel #testmakeupclub

На огляді у мене шампунь заспокійливий для чутливої шкіри голови - Pharmaceris H H-Sensitonin Professional Soothing Shampoo for Sensitive scalp та скраб для шкіри голови - Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel.
Одразу зауважу: волосся в мене натуральне, не фарбоване, не тоноване, шкіра голови жирна, кінці зазвичай сухі, волосся в'ється та пушиться від вологи.

Призначений для очищення та заспокоєння чутливої шкіри голови. Компоненти спрямовані на відновлення нормального функціонування клітин шкіри і регулювання водного балансу. Також виробник заявляє,що у шампуні є катіонні полімери,що надають волоссю блиск, легке розчісування та запобігає розшаруванню волосин.

Заглянемо у склад?
• Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside та Peg-7 Glyceryl Cocoate виступають очищуючими компонентами, ПАВами та емульгаторами
• Бетаїн, метил глюцет, пантенол, каррагінан (екстракт червоних морських водоростей), екстракт насіння льону - направлені на зволоження
• Дикаприліловий ефір, лауриловий спирт, олія канолова - емоленти (речовини, що утворюють оклюзію або ж захисний шар, який запобігає втраті води в волоссі, пом'якшує, надає блиск та гладкість волоссю
• Віддушка парфумерна в кінці складу, аромат наче чоловічі парфуми, але швидко вивітрюється.

Зручна пляшечка об'ємом 250 мл, шампунь досить рідкий, тому підозрюю, що розхід не найекономніший, але при цьому дуже добре піниться. Піна мякенька на дотик завдяки великій кількості пом'якшуючих компонентів, шкіру голови не пересушує, гарно очищає. Тестувала я шампунь у парі зі скрабом та не використовувала жодних додаткових засобів (маски, кондиціонери, олійки), щоб чесно оцінити продукт. Мені сподобалося, що саме волосся по довжині залишилося м'якеньким та легко розчесалося без використання кондиціонеру.

Скрабами для голови я раніше не користувалася, на відміну від скрабів для обличчя 🙈(так-так, грішила, каюсь🥲)
Майже рік тому я придбала пілінг для обличчя від українського бренду Face Lab щоб працювати з постакне, але пілінг виявився для моєї шкіри якимось надто агресивним. Так я з ним і не подружилася, але почала його використовувати в зоні декольте, плечі, спини (на жаль, маю і там постакне),а також як пілінг для шкіри голови 1 раз/тиждень. Мені ефект подобався. (Це був маленький лайфхак, або ж просто історія з власного досвіду, що робити з засобами, які вам трішки не підійшли 😅)
А тепер повернемося до скрабу Pharmaceries, і розберемо його особливості:
• дбайливо очищує від себуму, відлущує ороговілий епідерміс, заспокоює шкіру голови, запобігає прояву лупи
• у складі порошок абрикосової кісточки (prunus armeniaca seed powder), який виконує легку абразивну дію
• піроктон оламін (piroctone olamine) - протиперхотний активний компонент
• кофеїн - утримує вологу та відновлює ліпідну мантію шкіри
• папаїн - ензим, забезпечує делікатну ексфоліацію
• мочевина - екстра зволоження
Склад дуже цікавий та багатий👍🏻

Сам тюбик виглядає дуже стильно, об'єм 125 мл, термін придатності невеликий - всього 4 місяця.

Сам скраб на дотик приємний, має абразивні частинки, не надто гострі та агресивні - це і забезпечить м'яку ексфоліацію шкіри голови. Легко наносити завдяки зручному носику, розподіляється по шкірі добре. Наносимо скраб на ВОЛОГУ шкіру голови та легенько масажуємо декілька хвилин, після чого промиваємо волосся водою та шампунем.

Який маємо ефект?
Шкіра голови добре очищена, волосся біля коріння об'ємне, шовковисте та блискуче. Лупи немає, алергію не викликав. У довготривалій перспективі повинен працювати на кращу циркуляцію та пришвидшити ріст волосся за рахунок регулярної ексфоліації та масажу.

Ось я і завершила тестування подарункового боксу від MAKEUP😄 Подарунки дуже круті, бренд Pharmaceries просто чудовий! Різноманітність засобів, лінійок для різних потреб та проблем, цікавий та дієвий склад кожного продукту, доступна ціна яка відповідає якості ☺️ велике дякую команді MAKEUP та спільноті за можливість знайомитися з новими продуктами та ділитися своїми враженнями ❤️