Ольга Бабич

Набір від La Roche-Posay. Плюси і мінуси

Набір від La Roche-Posay. Плюси і мінуси

З виробником La Roche-Posay я вперше познайомилася після народження дитини. Колись їх культовий бальзам Cicaplast врятував мого малого від алергії на водопровідну воду (так посипало влітку, вочевидь, щось туди почали додавати для дезінфекції). Коротше, така річ у господарстві знадобиться. Зараз один такий бальзам 40 мл коштує в районі 300 грн. А тут на Мейкапі був цілий набір з ним за 334 грн. Треба брати!

Набір від La Roche-Posay. Плюси і мінуси

В наборі був той самий - La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+, 40 м. Дуже непоганий засіб. Заспокоює подразнення шкіри, допомагає при опіках, укусах комах та ін. Можна маленьким дітям.


+ Заспокійливий відновлювальний спрей-концентрат для подразненої або пошкодженої шкіри обличчя та тіла дорослих і дітей - La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray, 5 мл.

Ідея мені також сподобалась. На опіки та садна, думаю, буде саме те. Так, це мініатюра, але на кілька неприємних ситуацій має вистачити. Не дай Боже, звісно....

+ Термальна вода, засіб для догляду за чутливою шкірою - La Roche-Posay Thermal Spring Water, 50 мл

Поки не користувалася. Але думаю, це дуже крута штука на літо. Коли після прогулянки вдень на сонці чи перебування на пляжі шкіра стає подразненою.

І ложка дьогтю

+ Легкий сонцезахисний флюїд, стійкий до води та поту, для чутливої шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVA та дуже довгих UVB променів SPF50+ - La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+, 3 мл

Тюбік ну дуже мініатюрний. І він заповнений лише наполовину. І ту я примудрилася розплескати на підлогу одразу після відкриття :) Тому будьте обережні, а не як я.