#testmakeupclub
Подарунковий beauty-box від MAKEUP Club Щиро дякую MAKEUP Club за такий прекрасний і відмінний подарунок! Я дуже вдячна за Вашу увагу і ті світлі емоції, які Ви мені подарували ❤
Почну з пілінг-скатки для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната від українського бренду Shelly Professional Care.
Признаюсь чесно, це мій перший пілінг для рук та ніг, незнаю чому, але не було необхідності використовувати раніше. Кремчиком ручки і ніжки помасажувала і вуаля 💁🏼♀️ все чудово. Але у зв’язку із деякими нерво-шоко-стресовими подіями в моєму житті, організм в цілому дав збій, не обійшлося без сухості шкіри, особливо рук і ніг. І тут сталося диво 💌 кохання з першого дотику. Завдяки MAKEUP Club, я познайомилася з цим крутезним засобом.
Нанесла пілінг-скатку на шкіру рук, помасажувала декілька хвилин, засіб повністю скатався. Змила водою і відчуття вже були круті, дійсно делікатно ексфоліює та додатково зволожує, як наслідок шкіра рук гладенька вже з першого разу. На суху шкіру нанесла La Roche-Posay Posthelios After Sun, для мене це ідеальний бальзам, який усуває почервоніння, сухісь й лущення, відновлює гідроліпідний баланс, а також він досить легкий і допомагає заспокоїти шкіру. В результаті, після двох тижнів користування, шкіра рук м’якенька, шовковиста і доглянута. Відтепер пілінг-скатка від Shelly з гідролатом троянди та екстрактом граната must have. Цікаво буде спробувати з алое вера та екстрактом м’яти. До того ж, це український бренд, що може бути краще.
Bourjois Velvet The Pencil Lipstick 02 Amou Rose
Так-так.. Помад багато не буває. І ще одна стала моїм фаворитом, після чого виникло бажання спробувати й інші відтінки. Яскравий, насичений колір в одне нанесення. За допомогою зручного аплікатора можна створити чіткий контур. Достатньо стійка, витримала легкий перекус і горнятко білого чаю. Комфортно користуватись та носити.. to be continue експериментам і комбінаціям..
Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara
Унікальна туш-трансформер. Max Factor не перестає дивувати! Унікальний склад, який дбає не тільки про здоров’я вій, а й про красивий, виразний погляд. Туш легко ковзає, не злипаючись, тримається цілий день, не розмазуючись, не обсипаючись, навіть коли вечір стає довшим. Недоліків не знайшла, тому бути даній інновації в моїй косметичці і надалі.
Антиперспірант "24 години захист та комфорт" від Babe Laboratorios
З даним брендом знайома дуже добре, ще з часів фармацевтичної практики. Тому тут все просто, коли побачила Babe, жодних упереджень. Якісь, безпека, ефективність. У випадку з антиперспірантом ще й такий собі комфортий комфорт, тому даний продукт без вагань полетів у wishlist.