Anastasia

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Почну з пілінг-скатки для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната від українського бренду Shelly Professional Care.

Признаюсь чесно, це мій перший пілінг для рук та ніг, незнаю чому, але не було необхідності використовувати раніше. Кремчиком ручки і ніжки помасажувала і вуаля 💁🏼‍♀️ все чудово. Але у зв’язку із деякими нерво-шоко-стресовими подіями в моєму житті, організм в цілому дав збій, не обійшлося без сухості шкіри, особливо рук і ніг. І тут сталося диво 💌 кохання з першого дотику. Завдяки MAKEUP Club, я познайомилася з цим крутезним засобом.

Нанесла пілінг-скатку на шкіру рук, помасажувала декілька хвилин, засіб повністю скатався. Змила водою і відчуття вже були круті, дійсно делікатно ексфоліює та додатково зволожує, як наслідок шкіра рук гладенька вже з першого разу. На суху шкіру нанесла La Roche-Posay Posthelios After Sun, для мене це ідеальний бальзам, який усуває почервоніння, сухісь й лущення, відновлює гідроліпідний баланс, а також він досить легкий і допомагає заспокоїти шкіру. В результаті, після двох тижнів користування, шкіра рук м’якенька, шовковиста і доглянута. Відтепер пілінг-скатка від Shelly з гідролатом троянди та екстрактом граната must have. Цікаво буде спробувати з алое вера та екстрактом м’яти. До того ж, це український бренд, що може бути краще.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Так-так.. Помад багато не буває. І ще одна стала моїм фаворитом, після чого виникло бажання спробувати й інші відтінки. Яскравий, насичений колір в одне нанесення. За допомогою зручного аплікатора можна створити чіткий контур. Достатньо стійка, витримала легкий перекус і горнятко білого чаю. Комфортно користуватись та носити.. to be continue експериментам і комбінаціям..

Унікальна туш-трансформер. Max Factor не перестає дивувати! Унікальний склад, який дбає не тільки про здоров’я вій, а й про красивий, виразний погляд. Туш легко ковзає, не злипаючись, тримається цілий день, не розмазуючись, не обсипаючись, навіть коли вечір стає довшим. Недоліків не знайшла, тому бути даній інновації в моїй косметичці і надалі.

З даним брендом знайома дуже добре, ще з часів фармацевтичної практики. Тому тут все просто, коли побачила Babe, жодних упереджень. Якісь, безпека, ефективність. У випадку з антиперспірантом ще й такий собі комфортий комфорт, тому даний продукт без вагань полетів у wishlist.

Клінічно перевірена веганська формула містить вітаміни С і ніацинамід - B3. Сироватку рекомендують використовувати окремо або під макіяж, другий варіант мені не підійшов, оскільки скочується все, що тільки можна, а от на ніч, як моно продукт мені достатньо зволоження. Як бонус, естетичне пакування, ніжний квітковий аромат створює особливу атмосферу. Пішла на ризик, тому що в принципі мас маркет в догляді за обличчям не використовую, оскільки шкіра проблемна, проте алергічних реакцій сироватка не викликала, пори не забила, тому продовжую користуватись.

Вдячна Makeup за пробні формати даного бренду, для мене нового, але важко сказати про омолодження і сяйво шкіри, відновлення мікрорельєфу шкіри, та запобігання новим зморшкам у зв’язку з коротким часом використання, проте жоден продукт не викликав алергії, а значить бренд безпечний і викликав у мене довіру. Хотіла б відзначити відлущувальний скраб для відновлення тургору шкіри Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, який дуже сподобався і дійсно має безпечну та ефективну відлущувальну дію + антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, в комбінації ці два засоби спрацювали ідеально, шкіра ніг гладенька, зволожена, ніби шовк.

Ще раз Дяка MAKEUP Club за amazing beauty box, за можливість протестувати нові, цікаві, корисні засоби. Приємно, коли щось доводиться до смаку, займає окрему нішу в душі. Такі емоції роблять нас живими ❤