Зволожуючий кондиціонер Kaaral Purify Hydra Conditioner та маска Kaaral Hydra Deep Moiturizing Mask
Чи дійсно зволожують? Що краще обрати? + розбір складу
Хочу поділитись своїми враженнями про зволожуючий кондиціонер для волосся, який я спробувала останнім часом.
Почну з запаху - на мою думку, він приємний і навіть нормальний, трішки інший6 ніж у маски.
Однак, варто відзначити, що після декількох використань я не відчула такого ж зволожуючого ефекту, який може надати маска з тієї ж серії. Здається, що кондиціонер залишає волосся сухим , особливо на кінчиках. Крім того, глянувши у склад, я зрозуміла, що він містить силікони.
Ще мене засмутило - пушистість та сплутанність волосся після застосування кондиціонера, особливо на моєму тонкому волоссі. На жаль, не помітила розглаження і кондиціонуючої дії, якої очікувала. Використовувала і після маски з цієї ж серії і після інших масок та самостійно.
Позитивною відмінністю, хочу зазначити, що маска від цієї ж фірми виявилась ідеальним рішенням для мого волосся. Хоча маска має специфічний запах, який спершу мене здивувала, але вона робить свою роботу відмінно, даруючи волоссю необхідний зволожуючий ефект.
Загалом, мій досвід з зволожуючим кондиціонером був не дуже задовільним, особливо для мого тонкого волосся. Я з нетерпінням продовжувати використовувати маску із цієї серії, але, на жаль, кондиціонер не потрапить у мої улюблені засоби для догляду за волоссям.
Фото із розбіром складу взяті з сайту cosmosweet
Коментарі (0)