Shatenka_13

Зволожуючий кондиціонер Kaaral Purify Hydra Conditioner та маска Kaaral Hydra Deep Moiturizing Mask

Зволожуючий кондиціонер Kaaral Purify Hydra Conditioner та маска Kaaral Hydra Deep Moiturizing Mask

Хочу поділитись своїми враженнями про зволожуючий кондиціонер для волосся, який я спробувала останнім часом.

Почну з запаху - на мою думку, він приємний і навіть нормальний, трішки інший6 ніж у маски.

Однак, варто відзначити, що після декількох використань я не відчула такого ж зволожуючого ефекту, який може надати маска з тієї ж серії. Здається, що кондиціонер залишає волосся сухим , особливо на кінчиках. Крім того, глянувши у склад, я зрозуміла, що він містить силікони.

Ще мене засмутило - пушистість та сплутанність волосся після застосування кондиціонера, особливо на моєму тонкому волоссі. На жаль, не помітила розглаження і кондиціонуючої дії, якої очікувала. Використовувала і після маски з цієї ж серії і після інших масок та самостійно.

Позитивною відмінністю, хочу зазначити, що маска від цієї ж фірми виявилась ідеальним рішенням для мого волосся. Хоча маска має специфічний запах, який спершу мене здивувала, але вона робить свою роботу відмінно, даруючи волоссю необхідний зволожуючий ефект.

Загалом, мій досвід з зволожуючим кондиціонером був не дуже задовільним, особливо для мого тонкого волосся. Я з нетерпінням продовжувати використовувати маску із цієї серії, але, на жаль, кондиціонер не потрапить у мої улюблені засоби для догляду за волоссям.

Фото із розбіром складу взяті з сайту cosmosweet

03 серпня, 2023
Shatenka_13
03 серпня, 2023