MAXIMOVA🌷

Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉

Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉

Цікава вона тим, що має три способи застосування. Я спробувала всі😊

Про маску.

Вона має білий колір, густу консистенцію (але не на стільки густу коли можна перевернути банку і маска не виливається). Активний солодкий аромат кавунчика🍉 який залишається на волоссі легкою вуаллю цілий день🥰 Якщо ви не любите такі запахи - це не ваш засіб. Об’єм банки великий, вистачає на довго.

Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉
Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉
Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉
Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉
Маска 3 в 1 🍉Соковитий кавун🍉
  • 1 метод у якості бальзаму-ополіскувача: нанести на вологе волосся без довгої витримки та змити. Для мого волосся таке екстемально швидке використання дає мінімальний ефект, трошки пом’якшуючи волосся.
  • 2 метод у якості маски: нанести на вологе волосся на 3 хв. Я витримую довше, десь 5-10 хв та ще додатково розчісую, так маска краще розподіляється. Волосся стає мякішим, гладеньким, не так плутається, полегшується розчісування.
  • 3 метод, як незмивний догляд: нанести невелику кількість на кінчики сухого або волого волосся. Я наносила не трошки, а стандартну кількість, як зазвичай наношу незмивний крем "Немає ножиць" від L'Oreal і розподіляла по всій довжині. Це був цікавий експеримент, саме після такого методу, я висушила волосся та зняла відео, як воно виглядає.

Впринципі, такий метод має право на існування, маска трошки обтяжила волосся, воно гарно виглядало. Аромат був більш вираженим. Так я проходила два дні, на третій мила голову, як зазвичай.

Чи буду використовувати цей метод постійно - ні. Маю улюблені незмивашки, тому не маю такої потреби. Але ви можете спробувати, якщо цікаво😉

Я помітила, що маска легка. Вона не робить волосся важким (у гарному сенсі) і це певно логічно, адже вона спрямована на об’єм. Читала у відгуках, що маска «Папайя» має якраз той ефект «обтяження». Можливо наступною спробую її.

А маска з кавунчиком мені сподобалась, і у неї непоганий склад. Для себе не виявила нічого кримінального тому я вказала моменти, на які слід звернути увагу і можу її рекомендувати спробувати😉