Шампунь для жирного волосся. 🤔Так чи ні?
Шампунь для волосся "Fresh It Up" Schauma.
Вітаю🌿
Літо...спека...а так хочеться відчувати чистоту і свіжість.
🍊🍉🥭🍍🍋🍐
Розповім про Шампунь для волосся "Fresh It Up" фірми Schauma.
✨Бюджетний шампунь з приємним фруктовим ароматом.
Упаковка: стандартна для Schauma, зараз оновили дизайн трішки. Актуальний зараз колір фуксії через весь цей ажіотаж від фільму Barbie. 🙄 Кришка працює справно. Дозатор трішки великий, тому розходитися шампунь буде швидше.
Шампунь: прозорий, трішки ніби гелева консистенція. Приємний фруктовий аромат, як якийсь тропічний сік чи шипучі вітаміни С. Приємний і літній- однозначно.
Ефект і враження: виробник стверджує, що даний шампунь підійде для жирного типу волосся із сухими кінцями. Але я завжди оминала ось ці суперечливі обіцянки, тому що як можна одне очистити, а інше зволожити. Так ось, шампунь чудово підійде для нормального волосся, тому що мені зараз з ним, на моєму волоссі жирного типу і в спеку, не вистачає відчуття чистоти. Так, можливо в холодну пору він підійде краще. Зараз від Schauma мені більше подобається шампунь 7 трав, але там запах трав'яний. І це вже інша історія)))
Волосся після "Fresh It Up"🍊🍉 доволі гладке, не пушиться в різні сторони і кінці не пересушені. По ефекту мені цей шампунь подобається. І періодично він з'являється на моїй поличці у ванні.
Отже, це звичайний робочий шампунь, який коштує дешиво, має великий об'єм ( завжди беру 400). Користуюся в задоволення і вам рекомендую для знайомства.
Всім добра🌿
✨
Коментарі (0)