"Бокс від L'Oreal Paris - це свято "

"Бокс від L'Oreal Paris - це свято "

Дякую команді MakeUp за чудовий і приємний подарунок . Сам конкурс дуже сподовся ! Просто краса і задоволення ! Яскраві враження від косплей образів ! Команда MakeUp - ви неймовірні !! Косметику від L'Oreal Paris вже давно використовію , але ж тут для мене були нові продукти ! Тому дуже цікаво спробувати щось нове і гарне . За такий час (не великий ) я не зможу побачити багато результатів і змін , тому напишу враження , і те що змогла побачити і відмітити .

"Бокс від L'Oreal Paris - це свято "

Доре очішує і зволожує , має приємний , ненавв'язливий аромат , миттєво освіжає , робить шкіру гладкою і створює комфорт . Милий , приємний !

добре усуває забруднення, зхмиває макіяж . Приємний аромат , пом'якшує та заспокоює шкіру; в опису " - допомагає усунути прояви акне " - це для мене дуже корисно , особливо в літку . Всі корисні речі він повинен робити .Це дуже класно !

В складі має порошок листьев сока алоэ , це дуже добре , зволожить і заспокоїть шкіру . В мене він відразу ввібрався , не залишилось липкого , дуже приємний на шкірі і свіжий . В опису " зволоження до 48 годин;" - це дуже добре в літку і корисно !

Цей продукт дуже зацікавив, тому що для мене новий . Особливо ті метелеві кулі . Спробувала , зрозуміла що кулі охолоджують і масажують ! Це дуже круто ! Сама сировотка теж сподобалась , гарно ввібралася в шкіру , ніякого липкого залишку . Шкіра розгладилась і зволожилась . Віддчуття приємні . В опису "активно розгладжує зморшки;" - це те що треба для мене . Мені продукт дуже сподпбпвся !

В де яких дописах я прочитала , шо він був пекучий . Але мені не пекло . Досить легкий , теж гарно вібрався , не липкий . В складі має масло косточек Prunus Armeniaca/масло косточек абрикоса, це масло гарно омолоджує і рятує від зморшок . Мстить гіалуронову кислоту двох типів: високо- і низькомолекулярну , тому і насичує вологою. Корисний , приємний "кремушка " доглядати ніжну ,тендітну шкіру навколо очей . Дякую , він класний ! Бути мені красунею- завдяки боксу від L'Oreal Paris !!!!