" Мої бюджетні рятівники краси волосся "

" Мої бюджетні рятівники краси волосся "

Мої рятівники : 1 ) Сухий шампунь для волосся "Вибух свіжості"L'Oreal Paris Magic Shampoo 2) Тонувальний спрей для волоссяL'Oreal Paris Magic Retouch , 3) Тонувальний спрей для маскування відрослих коренів волосся та сивиниSyoss Root Retoucher

" Мої бюджетні рятівники краси волосся "

Купила цей шапнуть , через слово "Magic" , але коли спробувала , то зрозуміла , що він мені потрібен . Я не мию голову кожного дня , бо маю довге волосся більше 65 см , але маю " чьолку " яка швидео брудниться , особливо в літку , або зимою , через шапку . То цей "Magic" шапнуть не раз , робив диво , змоїм волоссям , і рятував мій доглянутий вигляд . Пару рухів цього спрея досить створити з волоссям ефект магічний, і забруднення пропадає , також не залишає білі сліди і надає волоссю легкий об'єм, дозволяє почувати себе впевнено, легко і комфортно. Має в складі рисову пудру, яка потужно очищує волосся , робить приємним на вигляд, і має приємний аромат . А треба лише - струсіть балончик і розпиліть на сухі корені волосся на відстані 30 см від голови. . Масажувальними рухами розподіліть по усій поверхні голови 3. Розчешіть і зробіть засічку , як звичайно . Бажаю всім гарно і доглянуто виглядати ! Як що треба спасати доглянутивй вигляд "ШВИДКО " - це як раз корисний засіб !

  • Тонувальний спрей для волоссяL'Oreal Paris Magic Retouch , користуюсь їм вже не один рік , беру його з собою на море , в подорож , будь куди , бо він має немеликий розмір , і досить простий в користуванні . Траба - збовтайте балончик, нанести спрей на відстані 10-15 см від волосся, і дати засобу висохнути 1 хвилину. Це дуже просто , як щр від фарбування прошло не багато часу , але трохе видно сіде волосся , або відросле коріння , і вже не той вигляд . Цей тонувальний спрей " ШВИДКО " прибере сивину , і волосся знов стає доглянутим , і пролеми як і не було . Швикий рух - і ви знов красуня , впевненна в своїй привабливості . Не оствляє слідів на подушці , але , не треба волосся мочити , бо єфект перетвориться на " ГАРБУЗ " ! Magic єффект - треба берегти , не треба ниряти з ним в бассейні , або в морі . Всем бажаю краси і впевненності в собі !

Тонувальний спрей для маскування відрослих коренів волосся та сивиниSyoss Root Retoucher - це те самий засіб для "ШВИДКОГО " маскуванняпрей для маскування відрослих коренів волосся і сивини, але в" Syoss " 120 ml , а" L'Oreal " 75 ml, Як що порівняти ці засоби , то за якістью L'Oreal Paris кращій , тим що колір краще тримається і швидче зафарбовує . Але і " Syoss " я теж маю всеодно , тому що для частого використання , він зручніший , і не так швидко закінчується . І теж виконує свою рятувальну функцію " ШВИДКО " ! Всім бажаю краси і гарного настрою , і не втрачати дорогоцінні можливості і шанс через маленьки недоліки в завнішності , а використовуючі ці засоби виглядати гарно , доглянуто і впевнино !