Кісіль Юлія

Masil 8 Seconds

Masil 8 Seconds

Всім привіт

Хочу поділитися з Вами своїми враженнями від цих чарівних баночок

Отже, спочатку про них я дізнала від подруги яка користувалася ними при подорожуваннях, адже в них є маленькі стіки по 8 мл, та завдяки цьому вони майже не займають місця.

Знаю що для багатьох велике значення має аромат, то спершу скажу про нього ->

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask має легкий аромат малини та десь віддалено грейпфруту

Але при цьому не викликає ніякого дискомфорту.

Masil 8 Seconds Salon Supermild Hair Mask напроти ж як такого аромату не має.

Приготування:

Необхідно змішати в пластиковій чи керамічній місткості (бажано не використовувати металеву, адже можливе окислення) з водою в пропорції 1:1 для утворення кремової консистенції. Для волосся довжиною до талії я брала десь 1 чайну ложку рідини та стільки ж холодної води та перемішувала інколи щіточкою, а інколи взагалі пальцем. Краще це робити перед миттям голови заздалегідь, для мене це раціональніше ніж потім з мокрою головою щось змішувати.

Використання :

Я використовую маску 1-2 рази на тиждень (мию волосся кожні 4-5 днів) тому флакончика 200-мл мені вистачає надовго. Наношу на попередньо вимите шампунем, вологе волосся. Перед нанесенням віджимаю вологу рушником.

Маску наношу з відступом приблизно 15 см від коренів та по всій довжині, особливу увагу приділяючи кінчикам також для кращого емулювання складу на волоссі допомагаю собі гребінцем Tangle Teezer, він не травмує волосся та дає змогу рівномірно розподілити маску. Тримаю маску 5-7 хвилин, інколи буває і довше до 10-хв.

Після цього змиваю теплою водою, маска змивається відмінно, не залишає на них відчуття липкості. Вже під час змивання відчувається гладкість та м'якість волосся.

Обертаю волосся у рушник та чекаю так не більше 10 хвилин аби волосся не розтягувалося. Наношу термозахист та сушу звичним для мене способом (якщо волосся залишити на природне висихання, то потрібного ефекту не буде)

Ефект :

Маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask ->

природний блиск, гладкість та слухняність волосся вам гарантовано

Masil 8 Seconds Salon Supermild Hair Mask ->

Маска відмінно зволожує та живить волосся? не обтяжує, не жирнить і не сушить.

Накопичувального ефекту не має, він зберігається лише до наступного миття.

Кісіль Юлія
7
Підписники
0