Маска-філер Masil чи La'dor
La'dor Perfect Hair Fill-Up та Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule чи варті своїх коштів? Давайте розберемось
Привіт, багато дискусій в інтернеті що ж краще La'dor чи Masil.
Думаю ще одна думка зайвою не буде
Я мала досвід використання багатьох видів філерів не тільки цих брендів, але про La'dor и Masil найбільше.
Тож давайте більш детально розбиратися що до чого.
На моєму пористому, хвилястими волоссі Masil дав значно видимий ефект з першого використання, та мав злегка накопичувальний ефект
А La'dor дав менш помітний результат з першого використання, але з кожним послідуючим використанням ефект підсилювався. Також бажано використовувати курсом
Пакування:
Одноразова пластикова бутилочка з кришечкою (до речі бутилочкою зручно міряти кількість води для приготування маски)
Консистенція:
Обидва варіанти являють собою рідку рідину прозорого кольору
Аромат:
Masil- має аромат малини та ментолу
La'dor- на жаль аромат ні на що не схожий, бо мені пахне тільки спиртом
Приготування>
1. Вилити вміст пляшечки в ємність (не металеву)
2. Відмітити у співвідношенні 1:1 холодну воду, та додати до маски.
3. Перемішати до запустіння та утворення білої маски
4. На попередньо вимите волосся шампунем та з якого зайву вологу забрали рушником, наносимо філлер відступаючи від коренів на 15 см на всю довжину волосся. Для кращого розподілу допомагаємо собі гребінцем.
5. Обережно надягаємо шапочку для душа (в моїх випадках це прозорий пакетик) та обгортаємо рушником. Після чого прогріваємо феном. Та залишаємо на 45-60
хвилин. Більше часу не має сенсу тримати, ефект краще не стане.
6. По закінченню часу ополіскуємо волосся теплою водою. Та висушуємо звичним засобом (крім природного висихання)
Висновок:
- Волосся з кожним із цих засобів буде мати неймовірну м'якість, блиск та шовковистість. Мені зручно мати завжди на всяк випадок пару філерів коли потрібно швидко привести волосся в ідеальний стан перед важливою подією. Бо через довгу витримку на волоссі особисто мені не дуже зручно їх використовувати кожне миття (для цього мені більш підходять товари в цій статті https://club.makeup.com.ua/post/16409/)
На мою думку, та мій досвід використання, мені більше сподобався філлер від Masil тільки через аромат, але якщо не зважани на нього то вони обидва просто роблять щось неймовірне з волоссям, та однозначно вартуюсь своїх коштів
Коментарі (0)