Lytvynenko

Мрію, аби цей шампунь був на Мейкапі

Мрію, аби цей шампунь був на Мейкапі

Італійський бренд DESSANGE Professional , з яким познайомилася не в Україні і не можу знайти тепер, аби придбати ще 😞

Жак Дессанж відкрив свій перший салон на Єлисейських полях у Парижі у 1954 році. Дуже швидко його салон став популярним не лише серед простих городян, а й знаменитостей. Одна з найпопулярніших клієнток Дессанжа того часу - Бріжит Бардо.

І в Україні (Київ) його салон до певного часу існував, але наразі, - "закрито назавжди".

Одразу до найголовнішого - його дія:

Надзвичайно добре вимиває шкіру голови, одного нанесення вистачає, аби очистити ідеально. Але я все одно, як завжди, мию двічі.

Не сушить ані шкіру голови, ані волосся. Виробник вказує, що даний засіб підходить для жирних коренів та сухих кінчиків, адже не пересушує їх. Дійсно так, волосся більш зволожене на кінцях.

Як і абсолютно всі шампуні, які я використовувала, ефекту чистого волосся вистачає на добу, така особиста риса у мене. Хтось може мити раз на 3 дні, то це не про моє волосся.

Дуже сподобався цей шампунь, буду шукати де замовити, а так хотілося б побачити його на Мейкапі 🤞🏻

Мрію, аби цей шампунь був на Мейкапі

Я не дуже добре розбираюсь у складових засобів для догляду за волосся, мені допомогає сайт перевірки безпеки складу. Я не проти силіконів у складі та подібних речовин, що дають візуальний ефект (тут у складі наявний). Тому повторюся, перевіряю склад через сайт на наявність виключно агресивних речовин, що можуть викликати подразнення, опіки тощо.

Даний шампунь має один компонент, що може викликати негативний вплив - Натрію гідроокис, адже він є корозійний та залишає опіки. Може завдати шкоди очам. Тому, необхідно обережно використовувати, аби не будо потраплянеї в очі.

Сподобалося, що присутній Каолін - це біла глина. Під час використання шампуню можна відчути, що шкіра очищена дуже добре з першого разу, мабуть, впливає на це саме глина.

Консистенція звична, добре розподіляються по шкірі голови.