Христина

Чи зупинить випадіння тонік від Weleda?🌿

Чи зупинить випадіння тонік від Weleda?🌿

Виробник: Швейцарія

Я чекала місяць, щоб нарешті поділитися своїми враженнями про цей тонік.

Діючі речовини тоніку: екстракт розмарину, натуральна витяжка з листя хрону та екстракт очитку пурпурного.

1.Розмарин - про нього в якості стимулятора росту волосся я вперше почула минулого року, коли в Американському хеіртоку почався справжній бум на розмаринову воду, з чого їі тільки не робили, з сухого розмарину, зі свіжого, додавали м'яту, лаванду та навіть ефірні олії. Розмаринова вода в декілька разів пришвидшує ріст волосся та навіть лікує алопецію, на відео дівчата які користувалися показували приголомшливий результат, я теж спробувала, пшикала на корені волосся місяць, але потім мені набридло варити кожні 5-7 днів нову розмаринову воду, ти паче запах на всю квартиру.

2.Листя хрону - ну тут все зрозуміло, це з той серії як гірчиця або перець. Саме хрон має ту саму розігрівальну функцію та підвищує мікроциркуляцію в шкірі голови.

3.Очиток пурпурний - має ряд органічних кислот таких як яблучна, лимонна, щавлева, аскорбінова та флавонові сполуки, кілька алкалоїдів (нікотин, ізопельтерин), в тому числі і специфічні (седамин і сединин)макро і мікроелементи.

🌼Мої враження: я використовувала його майже кожен день, інколи два рази як написано в інструкції, а іноді один, пропускала тільки якщо в мене в цей день були по плану процедури для росту (розігрівальний тонік або масло для росту). За місяць використання можу сказати що випадіння частково призупинилося, після миття волосся випадає у два рази менше ніж до використання, а ще я помітила що мої бейбі хейри підросли та тепер, мабуть доведеться носити обручі та заколки, бо коли дує вітер я як кульбабка😅 навіть візуально видно що волосся підросло, хоча в кінці червня я підстриглась. Я думаю якщо користуватись цим тоніком мінімум місяця три, то може випадіння дійсно закінчиться, а поки...я пішла замовляти другу пляшку👍

Дякую що читали мій допис❤